Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους κι όλες σας!Ευχές για ένα ευτυχισμένο 2021!!!


                                               (Προέλευση φωτογραφίας: shutterstock.com)

Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

   Φτάνοντας αισίως προς το τέλος μίας αντικειμενικά δύσκολης χρονιάς,επιλέγω να κρατήσω μόνο τα θετικά,να ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία καί να αφήσω πίσω καθετί αρνητικό. Σας οφείλω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλη αυτήν την αγάπη καί την υποστήριξη που δείξατε για δεύτερη χρονιά στο blog μου καί στις νέες στήλες που εγκαινιάστηκαν από την αρχή του έτους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την συνεχιζόμενη ανοδική πορεία του blog μέχρι καί σήμερα. Ένα νέο που έφερε χαμόγελα ευτυχίας στο πρόσωπό μου καί την ικανοποίηση πως κάνω κάτι καλά. Σκέφτομαι,επίσης,την νέα χρονιά να γίνουν σταδιακά -αν τα καταφέρω- καί κάποιες αλλαγές με σκοπό την βελτίωση του blog. 
   Θέλω να θυμάστε πως ο σεβασμός είναι κάτι με το οποίο πορεύομαι πάντα στην προσωπική μου ζωή. Το έχω ως δεδομένο τόσο προς τα βιβλία καί στους συγγραφείς που φιλοξενώ στο blog,όσο καί προς εσάς τους αναγνώστες καί τις αναγνώστριες,γι'αυτό το επιθυμώ καί από τους άλλους προς το πρόσωπό μου.
  Θα μου επιτρέψετε να πώ,πάλι,ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την άψογη,συνεχιζόμενη συνεργασία μας για δεύτερη χρονιά στους εκδοτικούς καί τους εκπροσώπους αυτών -τους έχω ήδη αναφέρει στο ποστ για τα γενέθλια του blog (ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιον)- καθώς καί στους συγγραφείς που με εμπιστεύτηκαν. ''Συν Αθηνά καί χείρα κίνει'' λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι καί είχαν απόλυτο δίκιο. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλα. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι όμορφα καί την νέα χρονιά η συνεργασία μας. Η αναφορά στους συγγραφείς θα γίνει βάσει της σειράς με την οποία δημοσιεύτηκαν οι συνεντεύξεις τους στο blog.
   Θα ήταν,όμως,μεγάλη μου παράλειψη να μην ευχαριστήσω θερμά τον συγγραφέα καί στιχουργό κύριο Μηνά Τσαμπάνη για την τιμή που μου έκανε,να είμαι η πρώτη που παρουσίασε το τραγούδι του,με τίτλο ''Ιθάκη'',για το βιβλίο του ''Η θλιμμένη πριγκίπισσα των ωκεανών'' μέσω του blog μου. Βρείτε το λινκ εδώ: https://dominicamat.blogspot.com/2020/08/blog-post_7.html


Συγγραφείς: Δημήτρης Κοπαράνης,Κατερίνα Ευαγγέλου-Κίσσα,Γιάννης Μίχας-Νεονάκης,Έλσα Σπανού,Νίκη Μπλούτη,Γιάννης Φιλιππίδης,Γιάννης Τσακίρης,Ανδρέας Καρακώστας,Καίτη Δροσίνη,Χάρης Γαντζούδης,Κώστας Θερμογιάννης,Μιχάλης Κατσιμπάρδης,Στέλλα Καραμπακάκη,Μαρία Γεωργοπούλου,Νικόλαος Φασούλας,Βασίλης Κρουστάλης,Ήρα Βλάχου,Αλκιβιάδης Σκουλάς,Ιωάννα Πιτσιλλή,Αχιλλέας Μωραϊτης(μουσικός),Λίλα Κίσσα-Φραγκομίχαλου,Βάσω Κανιώτη,Μαρίνα Διακάκη,Δημήτρης Δακρότσης,Παναγιώτα Παπαϊωάννου,Θάλεια Κεφαλλωνίτου,Μαρία Λάμπρου,Αλεξία Ελευθεριάδου,Κυριάκος Χριστοδούλου,Άντρη Χαϊραλλά,Κωνσταντίνος Ανυφαντής,Ευστρατία Ταλιάνη,Κωνσταντίνος Σπανός,Γιάννης Ρούσος,Αινείας Πετάνης,Άρης Τσακμακίδης,Στέλλα Καλλέ,Αγνή Σιούλα,Αλίσια Παρσεκιάν,Αθηνά Μαλαπάνη,Έλντυ Στεφάνου,Μαρία Ιωάννου,Γεωργία Κιζιρίδου,Μαρία Βλάχου,Αναστασία Κορινθίου,Γιάννης&Μαρίνα Αλεξάνδρου,Μαρία Ναουμίδου,Μυρτώ Πετροπούλου,Νικόλαος Ντέτσικας,Μιχάλης Κατράκης,Γιάννης Δίγκας,Ανδρέας Γεωργαλής,Μαρία Ανδρικοπούλου,Θεόδωρος Θεοδωρής,Κονδυλία Θεοδωροπούλου,Ανδρομάχη Μπούνα,Γιώργος Τσελώνης,Μιχάλης Ράλλης,Χριστίνα Σιάπικα,Δημήτρης Βαγενάς,Χριστόφορος Γεωργίου,Μιχάλης Γριβέας,Γιάννης Μανίκας,Λίτσα Καποπούλου,Μιχάλης Νικολάου,Δήμητρα Ευθυμίου,Φένια Τσαγανάκη,Νίκος Βαρδάκας,Τζίνα Μιτάκη,Χριστίνα Σουλελέ,Γεώργιος Τζιτζικάκης,Χριστίνα Λατσίνου,Νικόλαος Κατέχης,Σοφία Καλαντζή,Γιώργος Ζορμπάς,Δημήτρης Μουστάκας,Άγις Ντούλιας,Ισαβέλλα Πρίτσα,Μαρία Τσακιρίδου,Βάσω Ζαφειροπούλου,Νέλλη Σπαθάρη,Βαγγέλης Κατσούπης,Ερμιόνη Βλαχίδου,Γιώργος Νυκταράκης,Μάκης Ρουσομάνης,Δημήτρης Τσιολακίδης.


Υ.Γ. Από τη νέα χρονιά θα εγκαινιαστεί καί μία νέα ''στήλη'' στο blog. Θα ήθελα να επικοινωνείτε μαζί μου (μέσω της φόρμας στην επικοινωνία με το blog που θα βρείτε κάτω δεξιά στην αρχική σελίδα) καί να μου προτείνετε βιβλία (όλων των ειδών) που έχετε διαβάσει,ή όχι,καί ύστερα εγώ -αν θα με ενδιαφέρουν καί δεν τα έχω ήδη διαβάσει στο παρελθόν- θα τα προμηθεύομαι καί θα τα παρουσιάζω στο blog,καθώς καί συγγραφείς το έργο των οποίων εκτιμάτε. Φυσικά,θα αναφέρω πως είναι πρόταση του/της εκάστοτε αναγνώστη/στριας. Άραγε,ποιός/α θα είναι εκείνος/η που θα κάνει ποδαρικό στη νέα στήλη; Ανυπομονώ ν'ακούσω τις προτάσεις σας.





    Δεν θα σας κουράσω παραπάνω. Μόνο θα σας ευχηθώ ολόψυχα η νέα χρονιά να σας φέρει υγεία,αγάπη,ευτυχία,πολλά καί καλά βιβλία κι ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας/η καθεμία σας ξεχωριστά.

                                 Με πολλή ευγνωμοσύνη κι εκτίμηση,Κυριακή Γανίτη.
                                             Διαχειρίστρια του blog Dominica Amat








Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους κι όλες σας!Ευχές για ένα ευτυχισμένο 2021!!! Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους κι όλες σας!Ευχές για ένα ευτυχισμένο 2021!!! Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 30, 2020 Rating: 5

4 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστώ θερμά τόσο για τις ευχές σας, κυρία Γανίτη , όσο και για τη φιλοξενία του βιβλίου μου: "Ψίθυροι Εραστών" στο ιστολόγιό σας. Σας εύχομαι από καρδιάς Χρόνια πολλά με υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο σας προς δική σας ικανοποίηση, αλλά και του αναγνωστικού κοινού σας !Καλή και δημιουργική νέα χρονιά !Φτάνει το 2021! Ας εκπληρώσει πόθους και όνειρα ανεκπλήρωτα !
    Με εκτίμηση
    Δρ. Μαρία Α. Ναουμίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή κ. Γανίτη, σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσίαση του βιβλίου μου "Στάκα καρδιά μου". Σας εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο άψογο τρόπο να φέρνετε τα βιβλία κοντά μας και το ιστολόγιό σας να έχει ολοένα και περισσότερους αναγνώστες. Καλή χρονιά σε όλους και σε όλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις θερμότερες ευχές μου για ένα 2021 με υγεία και ειρήνη. Εύχομαι το blog σας να απογειωθεί φέροντας κοντά μας τα έργα των συγγραφέων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσίαση του βιβλίου μου "Στάκα καρδιά μου" και για τη συνέντευξη. Καλή χρονιά!
    Νέλλη Σπαθάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eleni Spathari

    8:01 PM (1 hour ago)


    Σας ευχαριστώ θερμά για το λογοτεχνικό αγκάλιασμα που μου δώσατε.
    Εύχομαι το blog σας να απογειωθεί γιατί το αξίζει. Μια επίμονη και επίπονη δουλειά με ρυθμό και συνέπεια. Σας ευχαριστώ για την παρουσίαση του βιβλίου μου "Στάκα καρδιά μου", για τη συνέντευξη και για την ένταξη του βιβλίου μου στα καλύτερα που διαβάσατε το 2020.
    Σας εύχομαι ένα 2021 με υγεία, ειρήνη και δημιουργικότητα.
    Με εκτίμηση,
    Νέλλη Σπαθάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.