ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟΓράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

"Τρέξε στον επόμενο σταθμό" από την συγγραφέα κυρία Βασιλική Λεβεντάκη. Είναι το πρώτο αστυνομικό βιβλίο που είχα διαβάσει καί με έκανε να θέλω να διαβάζω βιβλία τέτοιου είδους. Ένα βιβλίο που μου άρεσε πάρα πολύ καί μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη του σελίδα. Καλογραμμένο με ωραίο γρήγορο λόγο καθόλου κουραστικό μας βάζει μέσα στην υπόθεση καί μας κάνει να "τρέξουμε" στον επόμενο σταθμό μαζί με τους ήρωες της ιστορίας για να φτάσουμε στην λύση του μυστηρίου. Η αυτοκτονία ενός άνδρα,η απαγωγή μίας γνωστής συγγραφέως καί πολλά ακόμα μυστικά πλέκουν τον ιστό της ιστορίας. Είναι τυχαίες συμπτώσεις όλα αυτά ή κάποιος αντιγράφει την ιστορία του νέου βιβλίου της συγγραφέως απλά καί μόνο για να κάνει περισσότερο διαφήμιση γύρω από αυτό; Αυτά από εμένα.Τα υπόλοιπα πρέπει να τα ανακαλύψετε μόνοι σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ένα βιβλίο με πολύ σασπένς καί καθόλου αναμενόμενο. Εγώ το προτείνω σε φίλους καί μη του είδους. Καλά αναγνώσματα!


                                                       ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Πία Στόκλιν, δημοφιλής συγγραφέας, εξαφανίζεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες μερικές μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του νέου της βιβλίου.
Ο Ρόμπερτ Φίσερ, διακεκριμένος ψυχολόγος, αυτοκτονεί πέφτοντας στις γραμμές του σιδηροδρομικού σταθμού του Κίλχμπεργκ, ενώ λίγο νωρίτερα έχει εντοπιστεί η Πία Στόκλιν, βάναυσα χτυπημένη, στην περιοχή του Μπελβιού.
Η Ρενάτα Κίμαν, ειδική πράκτορας του FBI, λαμβάνει ξαφνικά ένα παράξενο μήνυμα, που την τοποθετεί στον πυρήνα μιας πρωτοφανούς υπόθεσης. Κάποιος φαίνεται να αντιγράφει καρέ καρέ σκηνές από το τελευταίο βιβλίο της δημοφιλούς συγγραφέως, σε ένα παιχνίδι που δοκιμάζει τα όρια της λογικής.
Τι συνδέει την απαγωγή της Πία Στόκλιν με την αυτοκτονία του Ρόμπερτ Φίσερ; Τι συμβολίζουν οι γρίφοι που συνεχίζει να λαμβάνει η Ρενάτα Κίμαν; Ποιος είναι ο επόμενος στόχος ενός μανιακού που χτυπά πάντα με ακρίβεια, σκορπώντας τον θάνατο;
Ένα ξέφρενο κυνηγητό έχει ξεκινήσει στους δρόμους της Ζυρίχης. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ειδική πράκτορα και τον συνεργάτη της, αστυνόμο Στέφαν Βέμπερ.
Κι ενώ κάθε ώρα που περνά καταδιώκει τις κινήσεις τους, εκείνοι τρέχουν να προλάβουν. Θα καταφέρουν να φτάσουν πρώτοι στον επόμενο σταθμό;

Στάθηκε στην άκρη της αποβάθρας.
Το βλέμμα του καρφωμένο σε ένα απέραντο κενό.
Μια μυστηριώδης φιγούρα, με το χρώμα της αύρας της να βαθαίνει, αναμένοντας...
Άνοιξε τη δερμάτινη τσάντα του, έβγαλε ένα πακέτο τσιγάρα και, αφού έφερε ένα στο στόμα, το άναψε.
Το μουγκρητό του τρένου, που ακούστηκε από μακριά, όπλισε με ενθουσιασμό την παραστρατημένη λογική του.
Και η επόμενη κίνηση;
Πετάχτηκε όρθιος.
Ναι, τώρα ήταν ακόμα πιο κοντά.
Και ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα...


ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ

EΚΔΟΣΕΙΣ: Α.Α.ΛΙΒΑΝΗΣ
ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΘΜΟ Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 05, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.