Το μουσείο της σύγχρονης αγάπης


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

    ''Το μουσείο της σύγχρονης αγάπης'' από την συγγραφέα κυρία Χέδερ Ρόουζ είναι το βιβλίο που διάβασα καί πρόκειται να σας μιλήσω σήμερα. Ένα βιβλίο που μου άφησε αμφίσημα συναισθήματα κατά την ανάγνωσή του. Είναι από εκείνα τα βιβλία που είτε θα σου αρέσουν πολύ είτε όχι τόσο. Μην μπερδεύεστε! Δεν το θεωρώ κακό ως βιβλίο αλλά ένα απλά καλογραμμένο βιβλίο. 'Αλλωστε κάποιες φορές υπάρχουν βιβλία που οι αναγνώστες έχουν μία πιο υποκειμενική ματιά απέναντί τους. Αυτό για μένα είναι καί το πλεονέκτημα του να διαβάζονται πολλά διαφορετικά βιβλία από πολλούς ξεχωριστούς αναγνώστες. Γι'αυτόν τον λόγο θεωρώ πως είναι καλύτερα να το διαβάσετε καί να κρίνετε τελικά από μόνοι σας αν σας άρεσε ή όχι.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Ο Άρκι Λέβιν είναι ένας συνθέτης που ζεί στην Νέα Υόρκη. Βρίσκεται σε διάσταση με τη γυναίκα του,αλλά κρατάει μία υπόσχεση που της είχε δώσει,όσο κι αν τον συνθλίβει το βάρος της.
Την πρώτη μέρα της άνοιξης του 2010 ο δρόμος του τον φέρνει στο ΜοΜΑ καί βλέπει την Μαρίνα Αμπράμοβιτς να εκτελεί το Η καλλιτέχνις είναι εδώ. Για τις επόμενες εβδομήντα πέντε μέρες,όσο κρατάει η περφόρμανς,ο Άρκι νιώθει κάτι να τον τραβάει στο ΜοΜΑ,όπως και ένα σωρό άλλους ανθρώπους,που πηγαίνουν να την δούν ξανά και ξανά,μαγνητισμένοι. Καί μέσα από το θέαμα που ξεδιπλώνεται μπροστά του αρχίζει σιγά σιγά να συνειδητοποιεί τι μπορεί να του λείπει από τη ζωή του καί τι πρέπει να κάνει.

Υ.Γ. Εμπνευσμένο από τη θρυλική περφόρμανς της Μαρίνας Αμπράμοβιτς

ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ: THE MUSEUM OF MODERN LOVE

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ : ΧΕΔΕΡ ΡΟΟΥΖ(HEATHER ROSE)

ΕΚΔΟΣΕΙΣ : ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Το μουσείο της σύγχρονης αγάπης Το μουσείο της σύγχρονης αγάπης Reviewed by Dominica on Μαρτίου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.