Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

  Ο σύγχρονος τρόπος ζωής,οι πολλές υποχρεώσεις καί το άγχος σαν άλλος μόνιμος σύντροφος των πολιτών είναι η αιτία εμφάνισης καί πηγής πολλών -κυρίως αυτοάνοσων- παθήσεων,οι οποίες ταλανίζουν καθημερινά πολλούς συνανθρώπους μας,ακόμη καί νεότερων ηλικιών. Αυτό,ειδικά,είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους έντονα καί ψάχνουμε τρόπους,ώστε να τα αντιμετωπίσουμε καί εντέλει να τα εξαλείψουμε. Ποιός,όμως,είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος;
  O συγγραφέας κύριος Μάριος Μιχαήλ,μέσα στο βιβλίο του ''Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ'' αποτυπώνει την δική του προσωπική εμπειρία,από όταν ξεκίνησαν να γίνονται πιο φανερά πλέον τα συμπώματα των παθήσεων,έως καί σήμερα που βλέπει την ζωή πιο αισιόδοξα. Έχουμε,λοιπόν,ένα βιβλίο που ανήκει στην κατηγορία των βιβλίων που ασχολούνται με την ψυχολογία καί την προσωπική ανάπτυξη. Ένα αρκετά καλό βιβλίο,που αξίζει της προσοχής του αναγνωστικού κοινού.
  Εξαιτίας όσων σας προανέφερα στον πρόλογο,παρατηρείται η αύξηση στην έκδοση ανάλογων βιβλίων που ως σκοπό τους έχουν να δώσουν έξυπνες συμβουλές στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη καί να τους ''κατευθύνουν'' προς την σωστή οδό. Μου αρέσει να διαβάζω τέτοια βιβλία,που έχουν γραφτεί είτε από ειδικούς,είτε από ανθρώπους που βρέθηκαν ή εξακολουθούν να βρίσκονται σε αυτήν την θέση. Θεωρώ ότι είναι χρήσιμα τα όσα προσλαμβάνω από αυτά. Ακόμη κι αν δεν ανήκω στην κατηγορία των πασχόντων,μου δίνουν προτάσεις για να βελτιώσω κι εγώ την καθημερινότητά μου,μα καί να μπορέσω να κατανοήσω περισσότερο την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τυχόν πάσχοντες.
  Αυτό το βιβλίο,κατ'εμέ,ξεχωρίζει αρχικά γιατί ο ίδιος του ο συγγραφέας έχει βιώσει από πρώτο χέρι τις συγκεκριμένες καταστάσεις καί γιατί δεν έχει έναν αυστηρό,ξύλινο λόγο σαν να απευθύνεται σε κάποιον επιστήμονα που μελετά ένα δοκίμιο. Κάθε άλλο. Ο λόγος είναι αδιάκοπος,ευθύς καί οικείος. Όσοι όροι χρησιμοποιούνται μέσα στο κείμενο,έχουν μία απλότητα που τους καθιστά κατανοητούς. Είναι χωρισμένο,επίσης,σε μικρά περιεκτικά κεφάλαια που λειτουργούν σαν τα σκαλοπάτια μίας σκάλας που πρέπει να ανέβουμε για να οδηγηθούμε στον απώτερο στόχο μας. Ποιός είναι αυτός; Μα η καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής μας,η αγάπη προς τον εαυτό μας καί η σωματική καί ψυχική μας υγεία.
   Δεν συνηθίζω να μακρυγορώ στις κριτικές μου τέτοιων βιβλίων,γιατί πιστεύω πως ο καθένας/η καθεμία μας ξεχωριστά θα λάβει όσα είναι έτοιμος/η να δεχθεί. Εγώ όταν τελείωσα την ανάγνωσή του,κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Επιβάλλεται να αγαπάμε,να νοιαζόμαστε καί να φροντίζουμε τον εαυτό μας καί το σώμα μας. Να μάθουμε να ''ακούμε'' τι έχει να μας πεί. Καί μην ξεχνάτε! Οι περισσότερες ασθένειες/παθήσεις συνδέονται με την ψυχή μας. Τινάξτε,λοιπόν,από πάνω σας άγχη κι άλλα βαριά φορτία. Τότε όλα θα γίνουν καλύτερα.
                                                            Καλά σας αναγνώσματα!

                                                                   ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Η πορεία της ζωής σου εξαρτάται από το πώς αντιμετωπίζεις τις σκοτεινές στιγμές της. Σταμάτα να είσαι κομπάρσος στο έργο της ζωής των άλλων, γίνε πρωταγωνιστής στο έργο της δικής σου ζωής. Δημιούργησε τη δική σου πραγματικότητα, αυτήν που σου αξίζει.

ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ!

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από την αυθεντική ιστορία των όσων συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου. Οι αυτοάνοσες ασθένειες που αντιμετωπίζω ήταν το έναυσμα για να αναλάβω 100% την ευθύνη της ζωής μου. Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα στη ζωή. Μέσα από αυτό το βιβλίο θα μάθετε τεχνικές, μεθόδους και εργαλεία που χρησιμοποίησα για να διαμορφώσω όπως εγώ θέλω τη δική μου ζωή.

Έτσι απλά μπορείς να αντιδράσεις εφαρμόζοντας τις για να:

ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΗΝΗ, ΗΡΕΜΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ

ΖΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ


ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΕΥΓΝΩΜΩΝ
   
  
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ Reviewed by Dominica on Ιουνίου 12, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.