Δελτίο Τύπου-"228 ημέρες Μισθωμένης Φιλανθρωπίας"-Δημήτρης Τσιολακίδης-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "228 ημέρες Μισθωμένης Φιλανθρωπίας" του συγγραφέα μας Δημήτρη Τσιολακίδη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Αν νομίζετε πως η φιλανθρωπία δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκευτική λειτουργία έχετε μάλλον πέσει θύμα αυταπάτης. Σκεφθείτε, και μη νομίζετε πως εξαιρώ τον εαυτό μου, να προσανατολίζατε συνειδητά τη λειτουργία αυτή στην ανησυχία για τον συνάνθρωπο. Τι φοβερό πλήγμα θα ήταν αυτό για τους τυχοδιώκτες του ανθρωπισμού, τους μεγαλόσχημους αφέντες και τις αφέντρες της συμπόνιας, αυτούς που ενισχύουν την εικόνα και το κύρος τους με δωρεές και χορηγίες που ενίοτε καταλήγουν να ωφελούν πολύ περισσότερο τους ίδιους απ᾿ όσο ωφελούν τους αποδέκτες της ευεργεσίας τους; Πόσο συνετό και λυτρωτικό θα ήταν αν είχαμε την ωριμότητα να απελευθερωθούμε μια για πάντα από αυτή την υποκρισία και να απαιτήσουμε από τους εαυτούς μας ουσιαστική, απροσποίητη και σταθερή συμπαράσταση προς κάθε σκληρά δοκιμαζόμενο άνθρωπο;

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ιστόρημα γεγονότων και καταστάσεων που εκτυλίχθηκαν μέσα σε προσφυγικές δομές. Δε συνηγορεί στην αυτοκοροϊδία και τη συντήρηση πλαστών εικόνων, ούτε και αναζητά τη λοξοδρομία για να τα έχει με όλους καλά. Περιεργάζεται τα αστραφτερά σερβίτσια της φιλανθρωπίας, δίχως να κάνει ουδεμία παραχώρηση στον φαρισαϊσμό, και δε συνδράμει σε θέσεις που αντανακλούν πάσχοντα και χολωμένα μυαλά.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ



Ο Δημήτρης Τσιολακίδης γεννήθηκε το 1968 στη Γερμανία. Έχει ζήσει και εργαστεί στην Ελβετία και στην Αγγλία, όπου συμμετείχε ως φοιτητής σε πρόγραμμα καταλογογράφησης βιβλίων της θεολογικής ένωσης του πανεπιστημίου του Cambridge. Τα τελευταία τριάντα χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Φακούδη. Σπούδασε σε ώριμη ηλικία στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Α.Π.Θ. με ειδίκευση στην Ποιμαντική Ψυχολογία. Άρθρα και μελέτες του έχουν δημοσιευθεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό «Πεμπτουσία». Το μυθιστόρημά του «228 ημέρες Μισθωμένης Φιλανθρωπίας» αποτελεί την πρώτη του εκδοτική απόπειρα και είναι εμπνευσμένο από την πρόσφατη ενασχόλησή του με το προσφυγικό.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 182

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-06-4

Τιμή: 12,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2020

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
228 ημέρες Μισθωμένης Φιλανθρωπίας" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/228-ημέρες-μισθωμένης-φιλανθρωπίας/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"228 ημέρες Μισθωμένης Φιλανθρωπίας"-Δημήτρης Τσιολακίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"228 ημέρες Μισθωμένης Φιλανθρωπίας"-Δημήτρης Τσιολακίδης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 23, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.