Eπίσημα δελτία τύπου νέων κυκλοφοριών από εκδόσεις Φύλατος (μέρος 1ο)

 


Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Ιωάννη Κυριαζόγλου: «Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά».

                                            

Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά – Προτάσεις και σκέψεις βελτίωσης και ευεξίας για μια πιο ισορροπημένη ζωή στον 21ο αιώνα

Το βιβλίο «Ζήσε πιο ευτυχισμένα και αρμονικά» περιγράφει πώς μπορείς να έχεις μια πιο ευτυχισμένη, αρμονική και ισορροπημένη ζωή, σε όλα τα επίπεδα (προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό, κ.λπ. ) στις συνθήκες, δυσκολίες, καταστάσεις, τρόπους σκέψης και διαβίωσης στον 21ου αιώνα.

Σ’ αυτό το βιβλίο προτείνω την αξιοποίηση των 8 πανανθρώπινων αρετών (Φιλία, Αγάπη, Αρμονία, Πίστη, Καλοκαγαθία, Μετριοφροσύνη, Δικαιοσύνη, Θάρρος) και ενός μοντέλου διαβίωσης (Πιστεύω, Δένομαι, Ανήκω, Ευεργετώ), για την σημαντική βελτίωση της ζωής μας.


Τιμή: 7,8 € (με Φ.Π.Α)

ISBN: 978-960-658-040-6

Σελίδες: 272

Μορφή: Interactive PDF, με εξατομικευμένο κωδικό (DRM) για ανάγνωση σε όλες σας τις συσκευές. Το αρχείο δεν εκτυπώνεται.




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Αντώνιου Αναγνωστόπουλου: «Η ζωή εν μέρει».

                                 

Την κοιτά… αποστρέφει το βλέμμα, της γνέφει…γυρίζει αλλού, την ακουμπά κι αυτή τραβιέται, την αγκαλιάζει μα ξεφεύγει κι ένα πρωί του χαμογελάει, τον κρυφοκοιτά πίσω απ’ τη μάσκα και τον καλεί στο ταξίδι της.

Του φωνάζει δυνατά: «Ακολούθα με, κι ας σου ξεφεύγω… Μη σταματάς, μη σταματάς. Ζήσε, έτσι είμαι εγώ. Θα σου δώσω χαρές, θα σου δώσω λύπες, θα σου δώσω φιλιά κι αγκαλιές κι εσύ θα με φωνάζεις ΖΩΗ μέχρι να ματώσουν τα χείλη σου και θα ζεις…»

Ο Άγνωστος Άλφα ζει, έμαθε να ζει και να το χαίρεται, να το τραγουδά και να το γράφει για εκείνον και για εμάς. Ύμνος στη ζωή κι ας είναι κι εν μέρει. Είναι ζωή.


Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση με μαλακό εξώφυλλο, τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Τιμή: 12,89€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-051-2

Σελίδες: 74



Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Μαρίας Λαζαρίδου: Ημερολόγιο αυτοεκτίμησης


Έμπνευση για το Ημερολόγιο Αυτοεκτίμησης αποτέλεσε μία στιγμή σε κάποια από τις συνεδρίες μου με μία νεαρή γυναίκα. Μιλώντας μαζί της σχετικά με τα εμπόδια που αντιλαμβάνεται στην πορεία της για να χτίσει μία υγιέστερη εικόνα για τον εαυτό της μου εξομολογήθηκε: «Μερικές φορές δυσκολεύομαι να το θυμηθώ».

Ως στόχος μας τέθηκε να γίνει ευκολότερο, να μάθει να εξασκεί την ικανότητα να θυμάται όσα της είναι χρήσιμο να θυμηθεί. Ήταν τότε που μέσα μου γεννήθηκε η επιθυμία να δημιουργήσω ένα σύστημα, που χρησιμοποιώντας το, για λίγα λεπτά της ημέρας καθημερινά, θα έβρισκε σταδιακά ό,τι της είναι πλέον μέρος του εαυτού της, να διατηρεί θετικότερη εικόνα για την ίδια και δημιουργικότερη, πιο ευγενική νοοτροπία για την πορεία της στο ταξίδι της ζωής.

Αυτό ελπίζω να είναι το δώρο μου ως Life Coach για εσένα που κρατάς αυτό το Ημερολόγιο: να νιώσεις ότι αυτοί οι εσωτερικοί πόροι που σου χρειάζονται για να προχωρήσεις προς ό,τι σου είναι σημαντικό στη ζωή σου, βρίσκονται μέσα σου και με την κατάλληλη υποστήριξη, εξάσκηση και τον απαραίτητο χρόνο να διαπιστώσεις ότι πλέον μπορείς να τους έχεις εύκολα διαθέσιμους, ώστε να διευκολύνουν την πορεία σου.


Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με ματ εξώφυλλο.

Τιμή: 22,25€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-044-4

Σελίδες: 154



Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Γιάννη Στεφανάκη: «Πλανήτης Γη – Διοξείδιο του άνθρακα 414.23»


Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι δεδομένη και η κλιματική αλ-λαγή είναι παρούσα και εξελίσσεται με απρόβλεπτη σφοδρότητα. Εμείς γενικά συνεχίζουμε τις δουλειές μας με τον ίδιο τρόπο, η καθημερινότητά μας παραμένει η ίδια, χρησιμοποιούμε την ίδια ενέργεια, τα ίδια προϊόντα, τα ίδια αυτοκίνητα, τρεφόμαστε με τον ίδιο τρόπο, οι αποψιλώσεις των δασών συνεχίζονται με τους ίδιους ρυθμούς, ίσως και μεγαλύτερους σε μερικές περιπτώσεις.

«Οι επιστήμονες έχουν ηθική υποχρέωση να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα για οποιαδήποτε μεγάλη απειλή. Από τα στοι-χεία που διαθέτουμε, είναι σαφές ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια κλιματική επείγουσα ανάγκη. Παρά τα 40 χρόνια μεγάλων διε-θνών διαπραγματεύσεων, γενικά συνεχίζουμε τις δουλειές μας με τον συνηθισμένο τρόπο και ουσιαστικά έχουμε αποτύχει να αντι-μετωπίσουμε την κρίση. Η κλιματική αλλαγή έχει φθάσει και επι-ταχύνεται ταχύτερα από ότι πολλοί επιστήμονες περίμεναν» δη-λώνουν οι ειδικοί για το κλίμα.

Το βιβλίο αυτό επιχειρεί μια σφαιρική προσέγγιση στο θέμα του φαινομένου του θερμοκηπίου και της κλιματικής αλλαγής, που είναι προφανές ότι έχει επιφέρει και απειλεί ακόμα και με εξα-φάνιση τη ζωή στον πλανήτη και με αφανισμό τον ανθρώπινο πο-λιτισμό. Γίνεται εκτενή αναφορά στις επιπτώσεις του φαινομένου, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας, η τήξη των πάγων και η άνο-δος της στάθμης των θαλασσών, τα ακραία φυσικά φαινόμενα, οι μεταναστεύσεις πληθυσμών, η εμφάνιση νέων ασθενειών κ.λπ. Επίσης, γίνεται αποτίμηση της προσπάθειας της διεθνούς κοινό-τητας για την αντιμετώπιση του φαινομένου.


Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρό-μαυρη έκδοση με μαλακό εξώ-φυλλο, διαγράμματα, εικόνες και πίνακες.

Τιμή: 16,44€ (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-618-5318-71-0

Σελίδες: 134




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Ελένης Γεωργίου: « Υγειοκλοπές … Η περιπέτεια του Κόρον».


Κάθε περίοδος επιδημίας είναι δύσκολη για όλους μας, ιδιαίτερα για τα παιδιά καθώς δεν μπορούν να την κατανοήσουν.

Το βιβλίο αυτό, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τη φαντασία, προσπαθεί να δώσει μια αφήγηση της κατάστασης που βιώνουμε σε κάθε αντίστοιχη εποχή.

Αφήστε τα παιδιά σας να γνωρίσουν τον Κόρον τον ιό, μέσα από αυτό το βιβλίο και αντλείστε έμπνευση για να δώσετε τις απαντήσεις που ταιριάζουν στο δικό σας παιδί, σ’ αυτή, αλλά και σε μελλοντικές καταστάσεις.

Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα.

Τιμή: 13,33 € (τιμή με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-034-5

Σελίδες: 34



Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Ιωαννίδη & της Δέσποινας Τσουνάκα: Μαζί - Αναπτύξτε επίγνωση, υπευθυνότητα & πληρότητα στην ερωτική σχέση σας


Ένας οδηγός ανάπτυξης αυτογνωσίας, επίγνωσης, υπευθυνότητας και πληρότητας στα πλαίσια μίας ερωτικής σχέσης ή γάμου. Απευθύνεται σε ζευγάρια, αλλά και σε ανθρώπους που θέλουν να βρουν τον σύντροφο της ζωής τους. Μέσα από το θεωρητικό και πρακτικό μέρος του, σας προκαλεί με αμέτρητους τρόπους να λάβετε μαζική δράση για να βελτιώνεστε κάθε μία ημέρα και να συμπεριφέρεστε συνέχεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον σύντροφό σας. Θα απογυμνωθείτε μπροστά στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας και θα βιώσετε αγάπη που δεν περιγράφεται, καθώς θα αξιοποιήσετε την πρωτοποριακή μέθοδο της αλληλοπληρότητας. Θα γνωρίσετε σε βάθος τον εαυτό σας και έτσι θα γνωρίσετε και θα κατανοήσετε ουσιαστικά και τον σύντροφό σας. Μαζί ως ένα, θα βρείτε τον σκοπό της ύπαρξής σας και θα ζήσετε μία υγιή και ισορροπημένη ζωή, έτσι ακριβώς όπως τη θέλετε.

Ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις, χαρές, λύπες και ανεβοκατεβάσματα, που οδηγεί σε πρόοδο, η οποία δε σταματά ποτέ.

Είστε έτοιμοι;


Εσωτερικό: Πολυτελής ασπρόμαυρη έκδοση τυπωμένη σε λευκό χαρτί με ματ εξώφυλλο.

Τιμή: 17,67 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-041-3

Σελίδες: 282



Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Χριστίνας Αμανατοπούλου: « Ύμνοι στη χαρά – Ένα ξυπνητήρι αλλιώτικο».


Ένα αλλιώτικο ξυπνητήρι χτυπά σήμερα.

Χτυπά μελωδικά και ρυθμικά.

Τι συμβαίνει; Τι να σημαίνει;

Ο Ιωάννης ξυπνά αμέσως!

Μήπως πρέπει να ντυθεί

και στο σχολείο να τρέξει;

Ή μήπως να σηκωθεί και να συμμαζέψει;

Μια ιστορία γεμάτη μελωδία,

μουσική που την ακούς σε κάθε γωνιά του

κόσμου, συντροφιά με τον Ιωάννη!


Interactive ηχοβιβλίο που περιλαμβάνει ηχογραφημένους ύμνους από την “Ακαδημία Ψαλτικής Ειρμός”, προσβάσιμους μέσω QR/link, καθώς και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.


Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση εκτυπωμένη σε βρώσιμο χαρτί με ασφαλή ατοξικά χρώματα.

Τιμή: 13,22 € (τιμή με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-033-8

Σελίδες: 40




Οι εκδόσεις Φυλάτος σας παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Γιάννη Παπαγεωργίου: «Μορφή Αδάμαστη, Εικόνα Έμπνευσης».


Στη μακρινή Ελλάδα του 2196, ένας καλλιτέχνης, ο Τίμος, προσπαθεί να ανακατασκευάσει το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης αναζητώντας μοντέλα που να φέρουν την αδάμαστη μορφή της αυθεντικής. Ένα βράδυ συναντά την Τάνια. Στο σώμα της θα βρει όλες τις ασύλληπτες αναλογίες της αρχαίας Θεάς, ένα κατακλυσμιαίο έρωτα και ένα μοναδικό μυστικό που μπορεί να φέρει ρήξη σε πολλές πάγιες αντιλήψεις, για τον άνθρωπο, τη σκέψη και τη λεπτή ισορροπία μεταξύ φανταστικού και πραγματικού. Όμως η διαφορετικότητα της Τάνιας είναι ορατή από την αδιάκριτη ματιά των ισχυρών της εποχής που την κυνηγούν με σκοπό να αποκρυπτογραφήσουν το μυστικό της και να καρπωθούν τις δυνάμεις του. Ο Τίμος θέλει την Τάνια σαν γυναίκα, χωρίς να ενδιαφέρεται για οτιδήποτε την κάνει μοναδική. Ζει μαζί της την περιπέτεια και μια τιτάνια σύγκρουση με το σκληρό τεχνολογικό κατεστημένο της εποχής τους. Μπροστά στο αδιέξοδο που βρίσκεται επιλέγει ένα βίαιο τρόπο να σώσει την Τάνια από τους εχθρούς της λυτρώνοντάς την από τη μοναδικότητά της που με μανία ζητούν.


Εσωτερικό: Πολυτελής έκδοση με μαλακό εξώφυλλο, τυπωμένη σε σαμουά χαρτί.

Τιμή: 15,33 € (με Φ.Π.Α και δωρεάν μεταφορικά)

ISBN: 978-960-658-054-3

Σελίδες: 270


Eπίσημα δελτία τύπου νέων κυκλοφοριών από εκδόσεις Φύλατος (μέρος 1ο) Eπίσημα δελτία τύπου νέων κυκλοφοριών από εκδόσεις Φύλατος (μέρος 1ο) Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 18, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.