Δελτίο Τύπου-"Δε θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου" της συγγραφέως Μάιρας Ζαρέντη-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Δε θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου" της συγγραφέως μας Μάιρας Ζαρέντη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Το “Δε θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου” είναι μια πρόσκληση να μοιραστούμε μαζί μια ιστορία. Γύρω από τα συγκλονιστικότερα συναισθήματα που κάνουν τον κόσμο να γυρίζει. Εκείνα του έρωτα, της απώλειας και της αναγέννησης. Μια απόπειρα να καθίσουμε μαζί στο “ντιβάνι” και να σας πω μια ιστορία. Για εμένα και εσένα και όλους τους νέους που εκπέμπουν την αγάπη με φωτάκια νέον μέσα από το μικρό διαμέρισμα με την ελλιπή ηχομόνωση.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Μάιρα Ζαρέντη είναι Ψυχολόγος (Msc), είκοσι έξι ετών, τέκνο της Αθήνας και του αστικού τοπίου. Αρθρογραφεί εδώ και μερικά χρόνια στο 3pointmagazine.gr, το psychologynow.gr ενώ άρθρα της έχουν φιλοξενηθεί και στο Νόστιμον Ήμαρ. Το “Δε θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου” είναι το πρώτο της συγγραφικό έργο.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Νουβέλα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 76

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-54-5

Τιμή: 9,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Δε θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/δε-θέλεις-να-κοιμηθείς-μαζί-μου/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Δε θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου" της συγγραφέως Μάιρας Ζαρέντη-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Δε θέλεις να κοιμηθείς μαζί μου" της συγγραφέως Μάιρας Ζαρέντη-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 08, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.