ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σουπάι: Η καρδιά του δαίμονα του Μάριου Μητσόπουλου - Εκδόσεις Bookstars - Free Publishing

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σουπάι: Η καρδιά του δαίμονα του Μάριου Μητσόπουλου

 

Εκδόσεις Bookstars - Free Publishing

Σελίδες: 139

Λιανική Τιμή: 12 Ευρώ

Κατηγορία: Λογοτεχνία του Φανταστικού

ISBN: 9789605714376

 

«Πες μου ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία σου και εγώ θα σου την τσακίσω. Πες μου ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου και εγώ θα τον κάνω γίγαντα για να ριχτεί στις πόλεις σου. Πες μου ποιος είναι ο έρωτάς σου και εγώ θανατικό θα τον κάνω».

Οι λευκοί έχουν εισβάλλει στο νέο κόσμο για τα καλά. Αδύναμοι είναι εμπρός στα παιδιά της ζούγκλας, αλλά όλα έρχονται να ανατραπούν όταν αναζητούν τη βοήθεια των ιερέων του δαίμονα Σουπάι. Σε μια επική περιπέτεια, ο Ναγί και οι φίλοι του πρέπει να ανακαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι και να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στις δυνάμεις του κακού.

 

Ο Μάριος Μητσόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, όπου σπούδασε Βιολογία. Από μικρός έκανε κάποιες απόπειρες να ασχοληθεί με την συγγραφή ιστοριών φαντασίας. Ευτυχώς που οι πρώτες εκείνες προσπάθειες δεν είδαν το φως της μέρας. Γράφει και ασχολείται εντατικά με τη λογοτεχνία από το 2012, ενώ τον ελεύθερο του χρόνο τον αφιερώνει επίσης στη μουσική και στα βιντεοπαιχνίδια. Μπορεί να τον συναντήσει κανείς στο goodreads.com, όπου υπάρχει και μία λίστα με τις δουλειές του μέχρι τώρα.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σουπάι: Η καρδιά του δαίμονα του Μάριου Μητσόπουλου - Εκδόσεις Bookstars - Free Publishing ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  Σουπάι: Η καρδιά του δαίμονα του Μάριου Μητσόπουλου - Εκδόσεις Bookstars - Free Publishing Reviewed by Dominica on Ιουλίου 14, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.