Δελτίο Τύπου-"Η ηρεμία πριν την καταιγίδα" της συγγραφέως Marina Heib-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Η ηρεμία πριν την καταιγίδα" της συγγραφέως μας Marina Heib!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΧΡΗΜΑ, ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ, 20ΜΕΤΡΟ ΓΙΟΤ,

ΤΡΙΑ ΝΕΑΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ:

Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;

 

Οι τρεις γιοι ενός εφοπλιστή από το Κίελο κάνουν όνειρα για την ιστιοπλοϊκή κρουαζιέρα που πρόκειται να κάνουν με φίλους. Ωστόσο από το ξεκίνημα κιόλας η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Ένας από τους γιους δεν εμφανίζεται καν στο λιμάνι της Γκραν Κανάρια, απ’ όπου πρόκειται να σαλπάρουν.

Στην ομάδα επικρατεί κλίμα εμφυλίου. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λίγο αφότου σηκώσουν άγκυρα πρέπει να περισυλλέξουν έναν ναυαγό. Τότε γίνεται ένας φόνος.

Φόβος και καχυποψία δηλητηριάζουν τις σχέσεις. Η επικοινωνία με τον έξω κόσμο κόβεται ξαφνικά. Σύντομα οι υποψίες όλων επικεντρώνονται στο πρόσωπο του ξένου.

Είναι πράγματι όμως ο δολοφόνος; Όταν ανακαλύπτουν ακόμη ένα πτώμα η μέχρι πρότινος φιλική παρέα καταλαμβάνεται από σύγχυση και πανικό…

 

Η Μαρίνα Χάιμπ στην πρώτη εμφάνισή της στην Ελλάδα
υπογράφει ένα θρίλερ με συνεχείς ανατροπές που
κόβουν την ανάσα.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρίνα Χάιμπ γεννήθηκε στο Σανκτ Ίνγκμπερτ του Σάαρλαντ. Μετά το πέρας των σπουδών της στις Ανατολικές Σπουδές και τη Φιλοσοφία δραστηριοποιήθηκε στο Αμβούργο, όπου εργάστηκε ως συντάκτρια σε πολλά περιοδικά. Από το 1998 εργάζεται ως ελεύθερη συγγραφέας σεναρίων για την τηλεόραση. Μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει σε διάφορους εκδοτικούς πέντε αστυνομικά μυθιστορήματα, δύο θρίλερ και αρκετά σύντομα διηγήματα.

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 430

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-53-8

Τίτλος πρωτότυπου: Die Stille vor dem Sturm

Μεταφραστής: Βασίλης Κωστόπουλος

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Η ηρεμία πριν την καταιγίδα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/η-ηρεμία-πριν-την-καταιγίδα/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!

Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!Δελτίο Τύπου-"Η ηρεμία πριν την καταιγίδα" της συγγραφέως Marina Heib-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Η ηρεμία πριν την καταιγίδα" της συγγραφέως Marina Heib-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 05, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.