Δελτίο Τύπου-"Σιωπηλή φυσαρμόνικα"-Μαίρη Φιλιππίδου–Κατσανίδου-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Σιωπηλή φυσαρμόνικα" της συγγραφέως μας Μαίρης Φιλιππίδου – Κατσανίδου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Ο Γιάννης ζει σε μια φτωχική γειτονιά. Τον Λόφο.

Με μια ξαφνική απόφαση αφήνει τους γονείς του και τη γυναίκα του, Άννα, που μόλις πριν ένα έτος παντρεύτηκε και φεύγει για τη Γερμανία μετανάστης. Η ξενιτιά, η μοναξιά, η έλλειψη στοργής τον οδηγούν στο να αφεθεί και να παρασυρθεί από την ευκολία πραγμάτων πρωτόγνωρων για εκείνον. Αφήνεται και λησμονεί τα πάντα. Όταν οι ψευδαισθήσεις διαλυθούν, δέκα χρόνια μετά, και αφού έχει χάσει σημαντικά κομμάτια από τη ζωή της οικογένειάς του, κάνει μια πρώτη απόπειρα επιστροφής.

Η άρνηση που δέχεται τον απογοητεύει με αποτέλεσμα να ξαναφύγει. Χρόνια μετά επιστρέφει ένας διαφορετικός Γιάννης, με ελπίδα επανένωσης, αλλά θα καταφέρει να καλύψει αυτό το κενό τόσων ετών; Ένα μοναδικό δώρο όμως, που χρόνια κρατά, ζητά πλέον να βρει τον προορισμό του. Αυτοί που άφησε πίσω του τότε θα τον δεχτούν στη ζωή τους; Αυτό το δώρο του θα καταφέρει να βρει τον αποδέκτη του;

Είναι ένα κείμενο που η ιστορία του πρωταγωνιστή αιχμαλωτίζει την προσοχή και την ψυχή του αναγνώστη από την πρώτη στιγμή.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Μαίρη Φιλιππίδου – Κατσανίδου γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Μεγαλώνοντας τα παιδιά της και κάνοντας τις οικογένειές τους, της άφησαν ελεύθερο χρόνο. Έτσι ξεκίνησε να τον εκμεταλλεύεται. Παρακολουθώντας πολλά χρόνια μαθήματα Δημιουργικής Γραφής, ξεκίνησε να γράφει. Νιώθει πως όταν το κάνει αυτό της ξεκουράζει τον νου, γαληνεύει. Στέλνει κείμενά της σε σελίδες στο διαδίκτυο.

Της αρέσει να ταξιδεύει στη φαντασία και να ζωντανεύει τις εικόνες με λόγια. Έχει συμμετοχή σε πέντε συλλογικά βιβλία με κείμενά της.

“Στα ορυχεία της Γραφής” το 2014

“Ιστορίες με Χρώματα” το 2016

“Υπάρχει…” το 2017

“Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι” το 2019

“Νιώθω” το 2021

Και το 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο δικό της βιβλίο με τίτλο “Αριάδνη”.

Και συνεχίζει με αυτό που αγαπά. Το γράψιμο…

E-mail: merikats@gmail.com

Facebook: Μαίρη Φιλιππίδου Κατσανίδου

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 230

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-5525-86-6

Τιμή: 13,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο «Σιωπηλή φυσαρμόνικα» θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/σιωπηλή-φυσαρμόνικα/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!


Δελτίο Τύπου-"Σιωπηλή φυσαρμόνικα"-Μαίρη Φιλιππίδου–Κατσανίδου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Σιωπηλή φυσαρμόνικα"-Μαίρη Φιλιππίδου–Κατσανίδου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 09, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.