ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ - ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ BRUCE LEE

 


ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ,

ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ Bruce Lee

SHANNON LEE

 

Μετάφραση: Χρήστος Μπαρουξής

 

Η κόρη του Μπρους Λι ρίχνει φως στις πιο δυνατές φιλοσοφίες ζωής του
ατέρα της, καθώς και στο πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε τις διδασκαλίες του στην καθημερινή μας ζωή

Άδειασε το μυαλό σου, γίνε άμορφος, ασχημάτιστος σαν το νερό

Ο Μπρους Λι είναι ένα πολιτιστικό είδωλο, παγκόσμια γνωστός για τις
ολεμικές του τέχνες και την κινηματογραφική του κληρονομιά. Όμως ο Λι ήταν επίσης ένας βαθύς φιλοσοφικός στοχαστής, που πίστευε ότι οι πολεμικές τέχνες δεν είναι απλώς και μόνο μια άσκηση σωματικής πειθαρχίας, αλλά αποτελούν και μια τέλεια ευκαιρία προσωπικής ανάπτυξης.
Στο Γίνε σαν το νερό, φίλε μου η Σάνον Λι αποκαλύπτει άγνωστες μέχρι σήμερα ιστορίες από τη ζωή του πατέρα της, μαζί με τις ιδέες που αποτελούν τον πυρήνα των διδασκαλιών του. Κάθε κεφάλαιο αναπτύσσει ένα μάθημα από τον Μπρους Λι, το οποίο, στηριγμένο στη φιλοσοφία του και στο απόφθεγμά του «γίνε σαν το νερό», αποκαλύπτει ένα μονοπάτι προς έναν φωτισμένο τρόπο ζωής.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Shannon Emery Lee, γνωστή και ως Shan Shan, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας. Είναι περισσότερο γνωστή ως κόρη του διάσημου μαχητή των πολεμικών τεχνών και σταρ του κινηματογράφου, Bruce Lee, και της συζύγου του, Linda Lee. Ήταν τεσσάρων ετών όταν πέθανε ο πατέρας της και η μητέρα της μετακόμισε από το Χονγκ Κονγκ στις ΗΠΑ. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια με τον αδερφό της Μπράντον Λι, ο οποίος επίσης πέθανε αργότερα σε ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας.

Συνέβαλε καθοριστικά στην ίδρυση του ιδρύματος Bruce Lee και είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.KΛΙΚ εδώ  για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-960-382-089-5  

Τιμή: 15,37  με ΦΠΑ
Σελίδες: 272
Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ - ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ BRUCE LEE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ - ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ BRUCE LEE Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 01, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.