ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ

 


Madame Ginger

ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ ΚΙΤ

61 λαχταριστές, πανεύκολες συνταγές για όλους

 

Δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα κανενός foodie!

 

Μόλις κυκλοφόρησε η συλλεκτική πολυτελής κασετίνα ∆Ε ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ με το βιβλίο της Madame Ginger και την υφασμάτινη τσάντα GINGERAKI! Σε πρωτότυπο χάρτινο κουτί από 100% ανακυκλώσιμο υλικό, το απόλυτο δώρο-combo για τα απανταχού gingerάκια και τους αγαπημένους τους.

Ιδανική για δώρο γενεθλίων, για early Christmas gift, για δώρο πασπαρτού στο secret Santa στο γραφείο, για κάθε περίσταση και κάθε κουζίνα!

 

Τίτλος: ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ ΚΙΤ
Συγγραφέας: Madame Ginger
Εκδόσεις: Μίνωας

Κατηγορία: Υγιεινή διατροφή

ISBN: 978-618-02-1928-9

Κωδικός: 99071

Διαστάσεις: 17 x 24

Εξώφυλλο: Κουτί
Τιμή: 27,70



Για κάθε μοναδική συνταγή του ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ δίνονται όλες οι απαραίτητες διατροφικές πληροφορίες υπό την επιμέλεια του διαιτολόγου-διατροφολόγου Μιχάλη Κάβδα, καθώς και σημάνσεις για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, όπως το αν είναι πλούσια σε πρωτεΐνες ή αν ετοιμάζεται σε λιγότερο από 1 ώρα. Το βιβλίο περιέχει επίσης οδηγό PANTRY με νέα αλλά και γνώριμα υλικά που χρησιμοποιεί ξανά και ξανά και τα οποία έχει πάντα στο ψυγείο και το ντουλάπι της η Madame Ginger, καθώς και τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής τα οποία χρειάζεται κανείς για να μαγειρέψει τις πεντανόστιμες συνταγές του ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ.

Τα gingerάκια που θα αποκτήσουν το ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ θα γνωρίσουν τη μαγειρική του σήμερα!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και είναι διαθέσιμο στο madameginger.com/shop, καθώς και σε βιβλιοπωλεία όλης της χώρας.


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Ο περισσότερος κόσμος τη φωνάζει Madame Ginger, αλλά στις προσωπικές της στιγμές είναι απλώς η Μαριλού.

Γεννήθηκε έναν χειμώνα, αλλά λατρεύει το καλοκαίρι και όσα το χαρακτηρίζουν: τα νησιά, τα ταξίδια, τον έρωτα, τους φίλους, το φαγητό με φίλους, το φαγητό γενικά, σε όλες του τις μορφές, σε όλες τις στιγμές. Λατρεύει την Κυψέλη, περιοχή όπου μεγάλωσε και μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε για να φτιάξει το Madame Gingers Food Studio, μαζί με τον σκύλο της, τον Μπιφτέκη.

Εργάστηκε για 7 χρόνια σε PR agencies κι ακόμη 3 χρόνια σε επαγγελματικές κουζίνες. Τελικά, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το blog της, MadameGinger.com, και να μοιράζεται από εκεί συνταγές, σκέψεις, μυστικά της γεύσης και όχι μόνο. Το πιο αγαπημένο της project είναι η σειρά vlogs με τίτλο #EatLikeALocal στο κανάλι της στο YouTube, μέσα από την οποία ανακαλύπτει κι εξερευνά γευστικές συνήθειες γευστικές συνήθειες ντόπιων διαφόρων τοποθεσιών, εντός και εκτός συνόρων της Ελλάδας. Η εκπομπή της Cook With Ginger προβάλλεται κάθε Δευτέρα & Τετάρτη στο IGTV και στην οποία μαγειρεύει για τα gingerάκια της εύκολες, γρήγορες, πολύ νόστιμες και vegetarian & vegan συνταγές.

Τον Οκτώβριο του 2020 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ: 61 λαχταριστές, πανεύκολες συνταγές για όλους από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.


Στοιχεία επικοινωνίας με τη συγγραφέα:

Site: www.madameginger.com Facebook: Madame Ginger

Instagram: @madamegingercom YouTube: Madame Ginger



Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 07, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.