ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ COACHING 2022 ''ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΊΝΕΤΑΊ'' ΔΡ ΝΑΝΣΥ ΜΑΛΛΕΡΟΥ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΔΙΟ

 


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ C O A C H I N G

2022

ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΊΝΕΤΑΊ

ΔΡ ΝΑΝΣΥ ΜΑΛΛΕΡΟΥ


ISBN: 978-960-635-397-0


«Φέτος θέλω να σας ταξιδέψω, να σας ξεκουράσω, να σας δώσω μια άλλη προοπτική του κόσμου,της ζωής σας, των ευκαιριών και των προβλημάτων. Θέλω να δούμε τον κόσμο από ψηλά όπως τόσο όμορφα τον τραγουδάει ο θρυλικός Κώστας Χατζής σε ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια».
ISBN: 978-960-635-402-1


Σχήμα: 14,6 χ 21

Σελίδες: 256

Εξώφυλλο: Μαλακό

Λ.Τ.: 14,90 €


Το φετινό ημερολόγιο Καλύτερα Γίνεται είναι αφιερωμένο σε μια νέα διευρυμένη προοπτική για όλους μας, σε μια βελτιωμένη ελαστικότερη εκδοχή του κόσμου, όπου το φά- σμα του φυσιολογικού είναι ευρύ και μας χωράει όλους. Κάθε μήνας είναι ένα πνευματικό ταξίδι με αεροπλάνο, μια πρόκληση να δείτε τη ζωή από ψηλά και να κρατήσετε ό,τι είναι όμορφο.

Δεν έχει σημασία αν είναι καλοκαίρι, Χριστούγεννα ή Πά- σχα, αν ξεκινάμε τώρα, αν βρισκόμαστε στο ημίχρονο ή στο τέλος, αν κατανοούμε τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο ή ρυθμό. Η ζωή μας είναι ζωή μας, και επιθυμία μου είναι όλοι να την περνάμε με απόλαυση, χαρά, ευτυχία και παραγωγι- κότητα. Επιθυμία μου είναι επίσης εσείς, ο αναγνώστης/χρή- στης αυτού του ημερολογίου, να νιώσετε πόσο σημαντικός/-ή και ικανός/-ή είστε. Να κάνετε βίωμα τη γνώση και την αί- σθηση ότι είστε αρκετός/-ή και ότι ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:


Η Δρ Νάνσυ Μαλλέρου είναι από τις κορυφαίες coaches και περιζήτητη ομιλήτρια. Μέσα από τις ομιλίες, τα άρθρα, τα σεμι- νάρια, το coaching και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από τις δραστηριότητες της εταιρείας της Life Clinic Group έχει συμβάλει σημαντικά στις προσπάθειες πολλών πολυεθνι- κών και ελληνικών εταιρειών, στελεχών και εργαζομένων να εξελιχθούν σε θέματα ηγεσίας, ανθεκτικότητας, καλύτερης συ- νεργασίας, αυτο-ηγεσίας και corporate wellbeing.

Η Δρ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στις Στρατηγικές Αντα- γωνισμού.

Έχει διδάξει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπι- στήμιο για πάνω από μία δεκαετία.

Έχει 14 χρόνια εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρείες ποικί- λων τομέων, όπου κατείχε ανώτερες θέσεις Marketing & Communications. Ο συνδυασμός του επαγγελματικού και ακα- δημαϊκού της υπόβαθρου ενίσχυσε την εξειδίκευσή της στους τομείς της ηγεσίας, της αυτο-ηγεσίας, της επίτευξης στόχων, της προσωπικής ανάπτυξης και της ψυχικής υγείας.

Είναι συγγραφέας των βιβλίων Καλύτερα Γίνεται, Ανταγωνιστές συνεργαστείτε και ομιλήτρια σε TEDx.

Έχει την πατρότητα των όρων «Εσωκεντρισμός» και «Εσωκεντρι- κός», που αποτελούν τη βάση της προσέγγισής της.

Είναι αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγος, και απολαμβάνει όλα τα πράγματα που τη βοηθούν να εξελίσσεται και την καλή παρέα.

Πιστεύει ότι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά είναι τα συστατικά για μια ζωή που αξίζει να τη ζούμε.

Το προσωπικό της μότο: «Καλύτερα Γίνεται!».

Της αρέσει να λέει για τον εαυτό της ότι «είναι πολύ τυχερός άνθρωπος» και ότι «η ζωή τής φέρεται καλά».

Είναι εμπνεύστρια της φιλοσοφίας «ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΊΝΕΤΑΊ».


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ COACHING 2022 ''ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΊΝΕΤΑΊ'' ΔΡ ΝΑΝΣΥ ΜΑΛΛΕΡΟΥ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΔΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ COACHING 2022 ''ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΊΝΕΤΑΊ''  ΔΡ ΝΑΝΣΥ ΜΑΛΛΕΡΟΥ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΔΙΟ Reviewed by Dominica on Ιανουαρίου 04, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.