Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός


Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Ο δεύτερος μήνας του χρόνου ξεκινάει δυναμικά με υπέροχα βιβλία που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των αναγνωστών αμείωτο. Στην ελληνική λογοτεχνία, η Μαρία Τζιρίτα, συγγραφέας των 400.000 αντιτύπων, έρχεται με το νέο της βιβλίο, ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ, ένα μυθιστόρημα για τη ζωή μιας γυναίκας που έχει αρκετά κοινά με το λουλούδι του πάγου ή αλλιώς τον Νάρκισσο…
Στην ξένη λογοτεχνία, η συγγραφέας της επιτυχημένης ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΟΛΗΣ επιστρέφει! Η Εύα Γκαρθία Σάενθ ντε Ουρτούρι, με το καθηλωτικό ιστορικό θρίλερ που υπογράφει, μας συστήνει μια μυθική γυναίκα, την ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΙΤΑΝΙΑΣ. Το βιβλίο τιμήθηκε με το βραβείο PLANETA, το σημαντικότερο της Ισπανίας, και ξεχωρίζει με το πανέμορφο εξώφυλλό του.
Τέλος, στον τομέα βιβλίων γενικών γνώσεων, μία διαφορετική βιογραφία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών αλλά και των φαν του αθλητισμού και των βιβλίων business: Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ REEBOK είναι μια συναρπαστική καταγραφή του αναπάντεχου θριάμβου μιας κορυφαίας φυσιογνωμίας στη βιομηχανία του αθλητικού εξοπλισμού, του Joe Foster.

H ΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ καταφτάνουν με το νέο εκδοτικό και υπόσχονται να παρασύρουν τα παιδιά σε μια συγκλονιστική περιπέτεια με καταιγιστική δράση, φαντασία, αγωνία, ανατροπές, μαγείες και ξόρκια, αλλά και χιούμορ. Το βιβλίο έχει σύγχρονο και επίκαιρο περιεχόμενο, κυκλοφορεί σε 30 χώρες και είναι μπεστ σέλερ των New York Times. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10+, σε αναγνώστες του Χάρι Πότερ και του Μαγικού Ζαχαροπλαστείου, και έχει όλα τα στοιχεία ώστε να βρει μεγάλη απήχηση και στη χώρα μας, καθώς διαθέτει ξεχωριστούς χαρακτήρες και συναρπαστική κορύφωση.
Η πολυβραβευμένη Κατερίνα Λαγού δίνει και φέτος το παρών με το βιβλίο ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ‒ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ, σε εικονογράφηση της Πετρούλας Κρίγκου. Διότι, αιώνες μετά τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια, το ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Ποιοι είναι οι ένοχοι; Ο Κωνσταντίνος και ο Γεώργιος Μαυρομιχάλης; Ή κάποιοι που τους έπεισαν να διαπράξουν τον φόνο;
Τέλος, κυκλοφορεί το 6ο βιβλίο της σειράς περιπετειών του ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ‒ Η ΘΕΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ, του αγαπημένου μας συγγραφέα Χρήστου Δημόπουλου.

Κλείνοντας, μαζί με το πρώτο εκδοτικό του μήνα κυκλοφορούν και 4 απίθανα νέα επιτραπέζια παιχνίδια από τη Zito!: ZOMBIE KIDZ, FOR SALE, SCHOTTEN TOTTEN και DOWNFORCE!

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΤ ΝΤΙΞΟΝΔυο γυναίκες συγγραφείς πρωταγωνιστούν στο πιο συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ. Πόσες ανατροπές μπορούν να συμβούν ταυτόχρονα; Ποια είναι στ’ αλήθεια η Μοντ Ντίξον;



Τιμή πώλησης: 15,50 €

Δείτε περισσότερα...
Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν ειλικρινή φόρο τιμής στους αληθινούς ήρωες και έναν τέλειο οδηγό για όποιον θέλει να καθοδηγήσει με το παράδειγμά του ή να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα...
Η ιστορία για το πώς μια μικρή τοπική επιχείρηση μπορεί να μεταμορφωθεί, με το σωστό προϊόν και το σωστό όραμα, σε κάτι πολύ πολύ μεγαλύτερο.



Τιμή πώλησης: 16,60 €

Δείτε περισσότερα...
Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ REEBOK
Η ΘΕΑ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ - ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 6Το έκτο βιβλίο της αγαπημένης σειράς συνδυάζει περιπέτεια, μυστήριο, ιστορία, γεωγραφία και μπόλικο χιούμορ από τον αγαπημένο τηλεοπτικό παρουσιαστή και συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Χρήστο Δημόπουλο.



Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα...
Από τη βραβευμένη συγγραφέα Κατερίνα Λαγού, μια πρωτότυπη προσέγγιση του «μυστηρίου» της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια σε μορφή crime-αστυνομικού, για παιδιά από 11 ετών.



Τιμή πώλησης: 11,10 €

Δείτε περισσότερα...
ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ
ΝΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣΟ συγγραφέας Κυριάκος Αθανασιάδης παρουσιάζει το απόλυτο εγχειρίδιο δημιουργικής γραφής για παιδιά. Περιλαμβάνει μια όμορφη ιστορία για το πώς γράφονται οι ιστορίες, αλλά και ένα μεγάλο παράρτημα δραστηριοτήτων για τους «μικρούς» συγγραφείς.



Τιμή πώλησης: 7,70 €

Δείτε περισσότερα...
Ένα χρήσιμο βιβλίο ενδυνάμωσης που λειτουργεί ως σημείο εκκίνησης για συζητήσεις γύρω από θέματα κρίσιμα, όπως τα δικαιώματα, τα προσωπικά όρια, ο σεβασμός, η συναίνεση και η επιλογή, από τη συγγραφέα του βιβλίου ΕΓΩ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.



Τιμή πώλησης: 6,60 €

Δείτε περισσότερα...
ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ!
Εκπαιδευτικά βιβλία γνώσεων για το ανθρώπινο σώμα και το Διάστημα, που συνδυάζουν τη μάθηση με το παιχνίδι, μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων και φανταστικών αυτοκόλλητων!
Κάποια από αυτά φωσφορίζουν στο σκοτάδι!


ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ (ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΦΩΣΦΟΡΙΖΟΥΝ)
Τιμή πώλησης: 8,80 €
Δείτε περισσότερα...
ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ (ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΥ ΦΩΣΦΟΡΙΖΟΥΝ)
Τιμή πώλησης: 8,80 €
Δείτε περισσότερα...
ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ZITO!- ZOMBIE KIDSΤο νέο οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι, που ενθαρρύνει τη συνεργασία, έφτασε από τη ΖΙΤΟ!. Με απλούς κανόνες, ιδανικό για παιδιά από 7 ετών και με εκπλήξεις που εξελίσσουν το παιχνίδι συνέχεια, το ZOMBIE KIDZ θα γίνει το αγαπημένο τους επιτραπέζιο!



Τιμή πώλησης: 24,99 €

Δείτε περισσότερα...
ZITO!- DOWNFORCETo DOWNFORCE μας μεταφέρει όλη την αγωνία και την αδρεναλίνη ενός πραγματικού αγώνα F1! Οι παίκτες παίρνουν τις κάρτες τους, πλειοδοτούν για τα μονοθέσιά τους... και ο αγώνας ξεκινάει. Κάθε στροφή και κάθε κάρτα κάνουν τη διαφορά!



Τιμή πώλησης: 39,99 €

Δείτε περισσότερα...
ZITO!- FOR SALEΤο FOR SALE είναι ένα απλό, έξυπνο και διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι, που απαιτεί μπλόφα και στρατηγική! Σε αυτό το γρήγορο παιχνίδι δημοπρασιών, θα αγοράζετε και θα πουλάτε ακίνητα. Θα καταφέρετε να γίνετε ο πιο πλούσιος μεσίτης;



Τιμή πώλησης: 11,99 €

Δείτε περισσότερα...
ZITO!- SCHOTTEN TOTTENΤο SCHOTTEN TOTTEN είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι στρατηγικής με κάρτες, στο οποίο προσπαθείτε να μεγαλώσετε το αγρόκτημά σας – όλο αυτό με πολύ χιούμορ!



Τιμή πώλησης: 11,99 €

Δείτε περισσότερα...
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ / ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ - MOVIE TIE-IN
Τιμή πώλησης: 9,90 €
Δείτε περισσότερα...
ΜΟΝΑΧΟ
Τιμή πώλησης: 16,60 €
Δείτε περισσότερα...
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ. Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ (ΨΥΧΟΓΙΟΣ)
Τιμή πώλησης: 15,50 €
Δείτε περισσότερα...


 



 (Επίσημα δελτία τύπου)






Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός Νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Ψυχογιός Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 07, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.