ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ_ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα συνεργασία των εκδόσεων Μίνωας με τη συγγραφέα Φραντζέσκα Μάνγγελ

 

Οι εκδόσεις Μίνωας ανακοινώνουν με χαρά τη νέα συνεργασία τους με τη συγγραφέα Φραντζέσκα Μάνγγελ, για το νέο της μυθιστόρημα που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022 με τίτλο Οι Καθαροί.



Η Φραντζέσκα Μάνγγελ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Εικαστικές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο De Montfort της Αγγλίας και εργάστηκε ως αρχισυντάκτρια και υπεύθυνη δημιουργικού, για διαφημιστικές εταιρείες και περιοδικά. Παράλληλα δίδασκε σε Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών. Σήμερα εργάζεται ως κειμενογράφος και digital marketing copywriter. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη φωτογραφία και τη ζωγραφική.


Το πρώτο της μυθιστόρημα Η νύχτα του Σάουιν (2017, Εκδόσεις Bell) αγαπήθηκε αμέσως από το αναγνωστικό κοινό και κατέκτησε το βραβείο Βιβλίου της Xρονιάς στην κατηγορία «Πρωτοεμφανιζόμενος Συγγραφέας» στα Βραβεία Public 2018. Το δεύτερο μυθιστόρημά της, Καχαραμπού, η συνέχεια της Νύχτας του Σάουιν, κυκλοφόρησε το 2019, κλείνοντας την επιτυχημένη διλογία.


Τα βιβλία της χαρακτηρίζονται από δραματικότητα, καθηλωτική ατμόσφαιρα, μυστήριο και ανατροπές, ενώ ο χρόνος, ο έρωτας και η απώλεια κατέχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το νέο της μυθιστόρημα Οι Καθαροί είναι μια σπαρακτική ιστορία επιβίωσης, ελευθερίας και αυτοθυσίας· μια μάχη εν καιρώ πολέμου ενάντια στο πιο σκληρό και παρανοϊκό πρόσωπο της ανθρώπινης φύσης, με μοναδικά όπλα το θάρρος και την αγάπη. 


Μια ακόμα πολύ σημαντική προσθήκη στη συγγραφική οικογένεια των εκδόσεων Μίνωας.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ_ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ_ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Reviewed by Dominica on Μαρτίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.