ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ) ΟΡΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ - ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΠΡΑΪΑΜ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ


ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΠΡΑΪΑΜ

 

Συναίνεση

(ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!)

ΟΡΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ

 

Το σώμα σου ανήκει σε ΣΕΝΑ, και έχεις το δικαίωμα να βάζεις τους κανόνες σου. Μπορείς να έχεις διαφορετικούς κανόνες για διαφορετικούς ανθρώ-πους, και μερικές φορές οι κανόνες σου μπορεί να αλλάζουν. Όπως όταν χαιρετάς με χειραψία το θείο σου και αγκαλιάζεις ή φιλάς τον σκύλο σου, αλλά όχι το αντίστροφο!


Από το να μάθεις πώς να λες «όχι» και να θέτεις τα όριά σου, μέχρι το να σκέφτεσαι τη δική σου συμπεριφορά προς τους άλλους αλλά και να συμπαραστέκεσαι σε τρίτους, το βιβλίο θα σε βοηθήσει να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να γίνεις 100% αρχηγός του εαυτού και του σώματός σου.

 

Με τη χιουμοριστική αλλά και διδακτική εικονογράφηση της Ρέιτσελ Μπράιαν, το βιβλίο αυτό είναι μια έξυπνη, παιχνιδιάρικη εισαγωγή στην έννοια των ορίων και της συναίνεσης. Απευθύνεται σε παιδιά 5-10 ετών.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ:


Η Ρέιτσελ Mπράιαν είναι ιδρύτρια, ιδιοκτήτρια και βασική σχεδιάστρια των Blue Seat Studios. Είναι ευρέως γνωστή για τις δουλειές της «Συναίνεση για τσάι». (Τea consent) και «Συναίνεση για παιδιά» (Consent for kids), σύντομα βίντεο, διαθέσιμα στο YouTube, που μιλούν για τη συναίνεση, έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες και τα έχουν δει πάνω από 150 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως. Ισόβια καλλιτέχνιδα, η Ρέιτσελ είναι πρώην ερευνήτρια και εκπαιδευτικός, έχοντας διδάξει Φυσιολογία, Βιολογία, και Μαθηματικά σε μαθητές γυμνασίου και πανεπιστημίου. Ζει με τα τρία παιδιά της και ένα αξιολάτρευτα άσχημο σκυλί, που ονομάζεται Harvey, στο Πρόβιντενς του Ρόουντ Άιλαντ.


ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-960-382-121-2

Τιμή: 15.00 με ΦΠΑ

Σελίδες: 68
Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ) ΟΡΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ - ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΠΡΑΪΑΜ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ) ΟΡΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ - ΡΕΪΤΣΕΛ ΜΠΡΑΪΑΜ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 14, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.