Δελτίο Τύπου-"Βουρκωμένα σύννεφα"-Ρένια Αβαράκη-Αγραφιώτη-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Βουρκωμένα σύννεφα" της συγγραφέως μας Ρένιας Αβαράκη-Αγραφιώτη!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Ουρανία, προσφυγοπούλα από τη Ραιδεστό, έρχεται νύφη από το χωριό της στη Θεσσαλονίκη του 1939 με όνειρα κι ελπίδες για το μέλλον. Ο Θεμιστοκλής, ο Αριστείδης, η Σάντρα κι οι υπόλοιποι ήρωες του βιβλίου μπλέκονται σ’ ένα περίεργο γαϊτανάκι με απρόσμενες και διαρκείς ανατροπές στη ζωή τους, στα δέκα επόμενα ταραγμένα χρόνια που καθόρισαν τη νεότερη ιστορία της Ελλάδας. Μέσα από τις δικές τους εμπειρίες ξαναζούμε τα δραματικά γεγονότα του Ελληνοϊταλικού πολέμου, της γερμανικής κατοχής και του εμφυλίου. Το μυθιστόρημα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ



Η Ρένια (Ζαφειρένια) Αβαράκη-Αγραφιώτη ζει και εργάζεται στη Χαλκιδική. Σπούδασε Φυσικός στο Α. Π. Θεσσαλονίκης. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Έχει εκδώσει μια συλλογή διηγημάτων με τίτλο «Έρωτες υπέρ μεν άγαν…» από τις εκδόσεις «Ελκυστής». Έχει γράψει επίσης δυο θεατρικά κοινωνικά έργα μυστηρίου, τα «Θανάσιμη πρό(σ)κληση» και «Τα μπλε αστέρια», μια κωμωδία, «Το σπίτι της Βαβέλ», και μια θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Ηλία Βενέζη «Αιολική γη». Το έργο «Βουρκωμένα σύννεφα» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 266

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-087-5

Τιμή: 14,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Βουρκωμένα σύννεφα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/vourkomena-sinnefa/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!



Δελτίο Τύπου-"Βουρκωμένα σύννεφα"-Ρένια Αβαράκη-Αγραφιώτη-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Βουρκωμένα σύννεφα"-Ρένια Αβαράκη-Αγραφιώτη-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιανουαρίου 09, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.