ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΡΩΤΑΣ


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: Θανάσιμος έρωτας

(A deadly affair)

Συγγραφέας: Άγκαθα Κρίστι (Agatha Christie)

Ο έρωτας...
...ένα από τα πιο όμορφα καί δυνατά συναισθήματα που μπορεί να βιώσει στην ζωή του ένας άνθρωπος.
Ο έρωτας...
...μπορεί να σε οδηγήσει από το ναδίρ στο ζενίθ καί τούμπαλιν...
Ο έρωτας...
...ο αγνός,αλλά κι ο επικίνδυνος...
Ο έρωτας...
...που κυριαρχεί στα αισθηματικά/ερωτικά μυθιστορήματα...
Αλλά κι ο έρωτας...
...που ''οπλίζει'' το χέρι κάποιου/ας καί γίνεται θανατηφόρος...
Άλλωστε,πόσες φορές ένας έρωτας δεν είναι η αφορμή για την διάπραξη διαφόρων εγκλημάτων;

Αυτός ο ''Θανάσιμος έρωτας'' έγινε πηγή έμπνευσης για την κορυφαία συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Άγκαθα Κρίστι καί δίνει καί τον τίτλο στο ομότιτλο βιβλίο της. Μία εναλλακτική καί μη αναμενόμενη συλλογή από ιστορίες αγάπης,δίχως το πολυπόθητο ''happy end'' μας προσφέρει η συγγραφέας μέσα απ΄αυτό το βιβλίο. Κι αυτό είναι ένας από τους πολλούς λόγους που αξίζει να το διαβάσουμε.

Περιγραφή:

Λένε πως ο έρωτας μπορεί να σε εκτοξεύσει στα ουράνια ή να σε βυθίσει στην πιο σκοτεινή άβυσσο. Σε αυτή τη συλλογή περιλαμβάνονται ιστορίες με μοιραίο τέλος για εγκλήματα πάθους, ερωτικά τρίγωνα, απάτες και θανατηφόρα ψέματα, οι οποίες ανεβάζουν τους καρδιακούς μας παλμούς. Οι αγαπημένοι ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, Μις Μαρπλ, Πάρκερ Πάιν, Χάρλεϊ Κουίν και το ζεύγος Τόμι και Τάπενς είναι όλοι τους πανέτοιμοι να λύσουν τα πιο… ερωτικά μυστήρια!

Πολλάκις έχω δηλώσει φανατική αναγνώστρια των βιβλίων της συγγραφέως καί αν καί η συλλογή μου δεν είναι τόσο πλούσια,όσο θα επιθυμούσα,στήνεται μία γιορτή μέσα μου,όταν φτάνει στα χέρια μου ένα δικό της βιβλίο. Άν κι εσείς δεν έχετε διαβάσει κάποιο βιβλίο της ακόμα,ή,τα συλλέγετε όπως εγώ,να ξέρετε πως το παρόν,καθώς κι αρκετά ακόμη μπορείτε να τα βρείτε από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Μετάφραση: Αναστασία Δεληγιάννη,Κατερίνα Δουρίδα,Χρήστος Καψάλης,Αύγουστος Κορτώ,Μιχάλης Μακρόπουλος,Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης,Χρύσα Θ. Μπανιά,Γιώργος Μπαρουξής,Χρήστος Μπαρουξής




ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΡΩΤΑΣ Reviewed by Dominica on Απριλίου 03, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.