Δελτίο τύπου-"Αγάπη μου, έχασα το παιδί μας!"-Θοδωρής Πολίτης-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αγάπη μου, έχασα το παιδί μας!" του συγγραφέα μας Θοδωρή Πολίτη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

«Αγάπη μου, έχασα το παιδί μας», προσπαθούσα να της πω, αλλά με κυνηγούσε το εξαγριωμένο πλήθος. Κεντέρης εσείς; Bolt εγώ.

«Είμαι αθώος», ήθελα να την πείσω, όμως τα γεγονότα υπαγόρευαν το αντίθετο. Σέρλοκ Χολμς εσείς; Κλουζό εγώ.

Και μια που οι διαδικασίες της αστυνομίας έδειχναν να κωλυσιεργούν, ενώ η ζωή μου ήταν μπρος χειροπέδες και πίσω Κουλάρα, έπρεπε να πάρω τον νόμο στα χέρια μου με κάθε κόστος. Έπρεπε να βρω το τριών μηνών παιδί μου πριν βγει από τη χώρα, παράλληλα με τις ερινύες που πάλευαν να με πείσουν ότι τελικά εγώ ήμουν ο δράστης. Έτσι, με πενιχρά μέσα, όντας σακάτης και μουγγός, το έργο μου φάνταζε αδύνατο…

Υ.Γ. Η μητέρα μου είχε ραντεβού για σπα, δεν μπορούσε να βοηθήσει!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Απόφοιτος δημόσιας σχολής, στο μηχανολογικό τμήμα. Η αγάπη του για τα ταξίδια καθώς και η βιοποριστική ανάγκη έμελλε να συναντηθούν στο τιμόνι, κι έτσι ακολούθησε το επάγγελμα του οδηγού διεθνών μεταφορών για πολλά χρόνια.

Κάπου εκεί ενδιάμεσα παρακολούθησε μαθήματα θεατρικής παιδείας στο πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ κέρδισε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δύο παραστάσεις. Την ίδια χρονική περίοδο συμμετείχε σε διαφημίσεις, καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για πάνω από δέκα χρόνια έζησε κι εργάστηκε στη Γερμανία, με τη σκέψη της επιστροφής ως πρωταρχικό ρόλο της καθημερινότητάς του.

Τον ελεύθερό του χρόνο τον αφιερώνει στην οικογένειά του, στη συγγραφή ελαφρολαϊκών στίχων και παραμυθιών.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 362

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-129-2

Τιμή: 16,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Αγάπη μου, έχασα το παιδί μας!" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/agapi-mou-exasa-to-pedi-mas/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


   Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!






Δελτίο τύπου-"Αγάπη μου, έχασα το παιδί μας!"-Θοδωρής Πολίτης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-"Αγάπη μου, έχασα το παιδί μας!"-Θοδωρής Πολίτης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.