Δελτίο τύπου-"Καβαλάρης Θάνατος"-Άρης Παχής-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Καβαλάρης Θάνατος" του συγγραφέα μας Άρη Παχή!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ένα στέλεχος επιχείρησης μαθαίνει συνταρακτικά νέα για την πορεία της υγείας του. Μια έφηβη, παιδί χωρισμένων γονιών, αντικρίζει τη σκληρή πλευρά της ζωής. Μια ομάδα αντρών που συνεκτικό δεσμό έχουν την ανηθικότητα, είναι έτοιμη για την επόμενη μεγάλη της κίνηση, ενώ ένας στρόβιλος γεγονότων, δολοπλοκιών και οργής έρχεται να σαρώσει τα πάντα.

Ένα βιβλίο που κοιτάζει στα μάτια τη σκοτεινή πλευρά της κοινωνίας και περιγράφει με τρόπο ωμό και κυνικό την ανθρώπινη ύπαρξη. Πίσω από την ασταθή ψυχολογία των χαρακτήρων και τη φρίκη που αυτή ξεσηκώνει, κρύβεται μια αλήθεια για τα όρια της ηθικής. Είναι η παραίτηση, η εκδίκηση ή η λύτρωση;

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Άρης Παχής γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο, όπου και διαμένει. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Το μυθιστόρημα Καβαλάρης Θάνατος αποτελεί το δεύτερο συγγραφικό του εγχείρημα, καθώς το πρώτο του, με τίτλο Η εκδίκηση της σβούρας (2022), έχει εκδοθεί και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Λυκόφως.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 246

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-141-4

Τιμή: 13,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Καβαλάρης Θάνατος" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/kavalaris-thanatos/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
Δελτίο τύπου-"Καβαλάρης Θάνατος"-Άρης Παχής-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-"Καβαλάρης Θάνατος"-Άρης Παχής-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 20, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.