Δελτίο τύπου-"Άρης... από το ΑρίSTARχος"-Αθηνά Νταναβάρα, Πολύμνια Σιούρλα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Άρης… από το ΑρίSTARχος" των συγγραφέων μας Αθηνάς Νταναβάρα και Πολύμνιας Σιούρλα!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Άρης… από το Αρίσταρχος, η Αθηνά και η Πολύμνια, με αφορμή ένα αναπάντεχο δώρο, ξεκινούν ένα εκπληκτικό, διαπλανητικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του διαστήματος όπου ανακαλύπτουν και μας αποκαλύπτουν τα μυστήρια του ουρανού! Ένα μικρό λάθος, όμως, ανατρέπει τα σχέδιά τους και τους οδηγεί σε μια μεγάλη, απροσδόκητη περιπέτεια, πίσω στον χρόνο… Σε ποια εποχή μεταφέρονται και ποιους συναντούν; Τι καινούριο ανακαλύπτουν για τα αστέρια; Πώς θα καταφέρουν τελικά να επιστρέψουν στο σπίτι τους;

Ένα πραγματικά φανταστικό ταξίδι ή μήπως ένα φανταστικά πραγματικό ταξίδι… στον χώρο και στον χρόνο; Μια συναρπαστική περιπέτεια στο διάστημα και όχι μόνο, που αξίζει να διαβάσετε!

Σκίτσα: Βιβή Μαρκάτου

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του βιβλίου:
arisapotoaristarxos.weebly.com

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Αθηνά Νταναβάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Συκούριο Λάρισας. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Έκανε μετεκπαίδευση στο Διδασκαλείο “Δημήτρης Γληνός” και μεταπτυχιακές σπουδές ειδίκευσης στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Εργάζεται ως δασκάλα στη Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Το ενδιαφέρον και η αγάπη για την Αστρονομία ξεκίνησαν από τα φοιτητικά της χρόνια και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Μοιράζεται αυτή της την αγάπη με τους μαθητές της μέσα από καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και ομίλους.Η Πολύμνια Σιούρλα γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στην Ευκαρπία Σερρών. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και μετεκπαιδεύτηκε στο Διδασκαλείο “Δημήτρης Γληνός”, όπου και “συναντήθηκε” με την επιστήμη της Αστρονομίας.

Από τότε, τα μυστήρια του ουρανού συντροφεύουν την ίδια και τους μαθητές της στη σχολική τάξη. Συμμετέχει ενεργά στην εκπαιδευτική κοινότητα, λαμβάνοντας μέρος ως εισηγήτρια σε πανελλήνια εκπαιδευτικά συνέδρια, προωθώντας καινοτόμες δράσεις και καλές πρακτικές. Ζει και εργάζεται, ως δασκάλα, στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Παραμύθι

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 128

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-147-6

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Άρης… από το ΑρίSTARχος" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/aris-apo-aristarxos/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!
Δελτίο τύπου-"Άρης... από το ΑρίSTARχος"-Αθηνά Νταναβάρα, Πολύμνια Σιούρλα Δελτίο τύπου-"Άρης... από το ΑρίSTARχος"-Αθηνά Νταναβάρα, Πολύμνια Σιούρλα Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 25, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.