Σογκούν, Μέρος Πρώτο 🆕 #προπαραγγελία - Αποκτήστε πρώτοι το συναρπαστικό μυθιστόρημα που ενέπνευσε τη νέα σειρά του Disney+!

image
image
🔖 Αποκτήστε πρώτοι το συναρπαστικό μυθιστόρημα που ενέπνευσε τη νέα σειρά του Disney+.

📖 Ένα μαγευτικό έπος με φόντο την Ιαπωνία του 17ου αιώνα…

Ένας γενναίος Άγγλος θαλασσοπόρος.
Ένας αήττητος Ιάπωνας πολέμαρχος.
Μία όμορφη γυναίκα διχασμένη ανάμεσα σε δύο κόσμους.

💭 Ο Άγγλος κυβερνήτης Τζων Μπλάκθορν χάνει τις αισθήσεις του παλεύοντας με τα κύματα και ξυπνά στις ακτές της Νιπόν, έναν τόπο που ελάχιστοι Ευρωπαίοι έχουν επισκεφθεί. Αναγκασμένος να ζήσει στη φεουδαρχική κοινωνία της Ιαπωνίας του 17ου αιώνα, ο Μπλάκθορν πρέπει να βρει τον τρόπο να συμβιώσει με ένα λαό με τελείως διαφορετικά ήθη, έθιμα και γλώσσα. Σύντομα θα γνωρίσει τη Μαρίκο, απόγονο μιας αριστοκρατικής οικογένειας, και θα γίνει μέλος της αυλής του πανίσχυρου Τορανάγκα, που φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο του Σογκούν, του ανώτερου στρατιωτικού ηγέτη ολόκληρης της Ιαπωνίας.

Το Σογκούν σκιαγραφεί με αριστοτεχνικό τρόπο τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής στη φεουδαρχική Ιαπωνία.Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα που καθήλωσε το διεθνές κοινό και αποτέλεσε τη βάση για την κλασική τηλεοπτική σειρά του 1980 αλλά και για τη νέα τηλεοπτική υπερπαραγωγή του 2024.

image
Δείτε το trailer της πολυαναμενόμενης υπερπαραγωγής (Πρεμιέρα στο Disney+: 27 Φεβρουαρίου 2024)
Click to play the video
                                                           * Οι απόστολές θα ξεκινήσουν στις 22/01/2024
Σογκούν, Μέρος Πρώτο 🆕 #προπαραγγελία - Αποκτήστε πρώτοι το συναρπαστικό μυθιστόρημα που ενέπνευσε τη νέα σειρά του Disney+! Σογκούν, Μέρος Πρώτο 🆕 #προπαραγγελία - Αποκτήστε πρώτοι το συναρπαστικό μυθιστόρημα που ενέπνευσε τη νέα σειρά του Disney+! Reviewed by Dominica on Ιανουαρίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.