Δελτίο Τύπου-"Οι κανόνες του Δράκου, δεύτερος κανόνας"-Ellaria Black-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Οι κανόνες του Δράκου, δεύτερος κανόνας" της συγγραφέως μας Ellaria Black!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η εκθρόνιση του Τζώρτζη –του Δράκου– είναι γεγονός. Τώρα στην ολόχρυση πολυθρόνα του κάθεται επίσημα η σύζυγός του, η Άννα, που ακολουθεί την ίδια τακτική με τη δική του ελέγχοντας τις φατρίες των Θεριστών και των Τσακαλιών αλλά και τους αρχηγούς τους· την Ευτυχία Λεμπιδάκη και τον Πέτρο Βαρδή, που με τις οι επιπόλαιες πράξεις και το ένοχο παρελθόν τους την οδηγούν στην απόλυτη τρέλα.

Το παρελθόν αυτό περνά σταδιακά μπροστά από τα μάτια τους και νέοι χαρακτήρες γίνονται μέρος της παράνομης ζωής τους. Το παρόν όλων είναι ζοφερό και το μέλλον τους προβλέπεται δυσοίωνο και βουτηγμένο στις αποκαλύψεις, στο αίμα και στον θάνατο.

Ψέματα, δολοπλοκίες, παιχνίδια εξουσίας, πάθη και εμμονές κάνουν τους ήρωες της ιστορίας μας να μπερδεύονται και να ξεχνούν εντελώς τον Δράκο που καραδοκεί στις σκιές και ετοιμάζεται να τους κατασπαράξει.

Ποια θα είναι τα επόμενα θύματά του;

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ellaria Black: Ελένη Αποστολάτου και Ελευθερία Μαυρίδου. Ένα όνομα για δύο διαφορετικές προσωπικότητες που κατά τη διάρκεια της κοινής τους συγγραφικής δραστηριότητας δημιουργούν μία νέα.

Τα γραπτά της παρουσιάζουν τον κόσμο μέσα από τον έρωτα που δημιουργεί η φαντασία της, τονίζοντας τα άγχη της για την κοινωνία και την πορεία της μες στα βάθη του χρόνου. Λατρεύει να ταξιδεύει νοητικά, να πειραματίζεται και να μεταδίδει τα συναισθήματά της αποτυπώνοντάς τα. Δε διστάζει να βουτήξει στα σκοτεινά σημεία της ανθρώπινης ψυχής διαπιστώνοντας πως ο έρωτας σε κάθε του μορφή αποτελεί την κινητήρια δύναμη ολόκληρης της πλάσης, άρα και της ζωής και κατ’ επέκταση του θανάτου. Κάποιες φορές αυτή η κινητήριος δύναμη σκιαγραφείται στα έργα της μέσα από το χιούμορ και άλλες μέσα από το δράμα, αν και της αρέσει να τα συνδυάζει στις σωστές αναλογίες σύμφωνα με το είδος κάθε ιστορίας με την οποία καταπιάνεται.

Από τις 9 Ιουλίου του 2019 δημοσιεύει τις ιστορίες της στο wattpad. Μία εφαρμογή για συγγραφείς και αναγνώστες που μειώνει τις αποστάσεις ανάμεσά τους και τους φέρνει σε άμεση επαφή.

Έχει παρακολουθήσει τα ανοιχτά σεμινάρια δημιουργικής γραφής ‘Εργαστήρι μικρομυθοπλασίας’, σε συνεργασία με τη βιβλιοθήκη Λιβαδειάς, και ‘Hackers και πραγματικότητα’, με τον συγγραφέα Γιάννη Φαρσάρη, καθώς επίσης και τα σεμινάρια συγγραφής Πήγασος, του συγγραφέα, επιμελητή και φιλόλογου Βαγγέλη Ιωσηφίδη: ‘Λογοτεχνική και φιλολογική διόρθωση και κοσμοπλασία’. Τον Φεβρουάριο του 2023 εκδόθηκε το πρώτο έντυπο βιβλίο της με τίτλο «Οι κανόνες του Δράκου, πρώτος κανόνας», από τις εκδόσεις Ελκυστής.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 314

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-164-3

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Οι κανόνες του Δράκου, δεύτερος κανόνας" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/oi-kanones-tou-drakou-2/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Δελτίο Τύπου-"Οι κανόνες του Δράκου, δεύτερος κανόνας"-Ellaria Black-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Οι κανόνες του Δράκου, δεύτερος κανόνας"-Ellaria Black-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιανουαρίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.