Δελτίο Τύπου-"Δώδεκα χρώματα"-Μιχαήλ Γ. Δούκας-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Δώδεκα χρώματα" του συγγραφέα μας Μιχαήλ Γ. Δούκα!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Χρώματα και συναισθήματα. Πόσα κρύβει άραγε η ανθρώπινη ψυχή; Τι μπορεί να φανερώσει και τι να κρατήσει μυστικό; Μέσα από ένα παιχνίδι χρωμάτων κι εναλλαγής συναισθημάτων, εκτυλίσσονται δώδεκα μικρές ιστορίες, για μεγάλα παιδιά. Δώδεκα χρώματα, δώδεκα ζωές, δώδεκα ήρωες, δώδεκα συναισθήματα. Αγάπη, έρωτας, ψέμα, μίσος, θάνατος, αλαζονεία, αποδοχή, φιλία, μυστικά, φόνοι κι αμαρτίες.

Ο Ράλφι το μικρό ξωτικό θα ζήσει τον μεγάλο του απαγορευμένο έρωτα, δυο παράλληλοι εραστές θα γνωριστούν ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς που θα αλλάξει τη ζωή τους, ένας καθρέφτης θα αποκαλύψει μυστικά και θα συμφιλιώσει μια όμορφη γυναίκα με τον ίδιο της τον εαυτό, ο θάνατος της Αντωνίας Λυγερού θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά μιας ζωής, μια κρουαζιέρα θα ελευθερώσει την Αλίκη που έχει χάσει τον σύζυγό της, δίνοντάς της τη δύναμη να προχωρήσει παρακάτω, ο Άλεξ θα θελήσει να κάνει ένα μεγάλο βήμα προσπαθώντας να απεξαρτηθεί από τη χρόνια χρήση αντικαταθλιπτικών ουσιών, ενώ ένας παράξενος κηπουρός θα γίνει δολοφόνος για να προστατεύσει τα φυτά του.

Μια περιπλάνηση στον ψυχισμό της ανθρώπινης ύπαρξης, ένα ταξίδι που σας καλεί να ανακαλύψετε τα χρώματα που ζωγραφίζουν τις στιγμές μας και καθορίζουν την ίδια μας τη ζωή…

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Μιχαήλ Δούκας γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στην περιοχή των Πατησίων. Από την εφηβεία του, καθώς έχασε τον αγαπημένο του πατέρα πολύ μικρός, έψαχνε τους δρόμους της φυγής από την καθημερινότητα κι έτσι χανόταν στα βιβλία και έγραφε στίχους στα πιο απίθανα μέρη. Σε ένα πακέτο τσιγάρα, πίσω από χάρτινα εισιτήρια, σε παλιές χαρτοπετσέτες. Τελείωσε το ΤΕΙ Πειραιά, τμήμα Ηλεκτρονικής, αλλά πάντα η μεγάλη του αγάπη ήταν τα ταξίδια και η μουσική. Σήμερα διδάσκει θεωρητικά μουσικής, ενώ παράλληλα διατηρεί με τον συνεργάτη και φίλο του, ένα κατάστημα με ενεργειακά προϊόντα στην περιοχή της Κυψέλης. Πριν λίγο καιρό εκδόθηκε η πρώτη του ποιητική συλλογή με τίτλο «Μια φορά και μια Αγάπη» από τις εκδόσεις Δίον, ενώ κυκλοφορεί ήδη το πρώτο του παραμύθι με τίτλο «Το όνειρο του μικρού Αλέξη» από τη σειρά Ανέμη των Συμπαντικών εκδόσεων.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Συλλογή διηγημάτων

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 112

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-181-0

Τιμή: 10,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Δώδεκα χρώματα" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/dodeka-xromata/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!






Δελτίο Τύπου-"Δώδεκα χρώματα"-Μιχαήλ Γ. Δούκας-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Δώδεκα χρώματα"-Μιχαήλ Γ. Δούκας-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Απριλίου 03, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.