Marvel Action Spider-Man #4: Venom


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

Τίτλος: Marvel Action Spider-Man #4: Venom

Συγγραφέας: Delilah S. Dawson

Κόσμος: Marvel Comics

Μετάφραση: Χρήστος Τσέλιος

Οι περισσότεροι/ες από εμάς έχουμε μεγαλώσει διαβάζοντας είτε βιβλία κόμικς, είτε παρακολουθώντας κινούμενα σχέδια καί ταινίες με πρωταγωνιστές/στριες διάφορους/ες ήρωες/ηρωϊδες της marvel. Έτσι καί οι νεότερες, πλέον, γενιές έρχονται σε επαφή με εκείνους/ες -κατά κόρον- μέσω των διάφορων κινηματογραφικών ταινιών, στις οποίες τους ήρωες καί τις ηρωϊδες τις υποδύονται ενήλικες ηθοποιοί, με τους/τις οποίους/ες δεν είναι πάντα τόσο εφικτό να ταυτιστούν, ακόμη καί να βάλουν τον εαυτό τους στην θέση τους. 

Κακά τα ψέματα, ακόμη καί οι ήρωες/ηρωϊδες δεν γεννήθηκαν ενήλικες, αλλά υπήρξαν παιδιά καί έφηβοι/ες με τις όποιες συμπεριφορές καί συνήθειες συνοδεύουν αυτές τις ηλικιακές ομάδες. Τί καλύτερο, λοιπόν, από το να βάλουμε τα παιδιά καί τους/τις εφήβους/ες να διαβάσουν βιβλία κόμικς όπου αυτά τα αγαπημένα πρόσωπα έχουν ίδια ηλικία μαζί τους; Δείτε το σαν έναν τρόπο να ξανασυστηθούμε κι εμείς μαζί τους καί να δούμε την πορεία τους...

Διάβασα καί σας παρουσιάζω το νέο βιβλίο (4ο κατά σειρά έκδοσης) της σειράς Μarvel Action Spider-Man, με τίτλο ''Venom'', το οποίο κυκλοφορεί στην χώρα μας από τις εκδόσεις Anubis, σε μετάφραση του κυρίου Χρήστου Τσέλιου καί το οποίο απευθύνεται τόσο σε παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, αλλά καί σε εμάς τα πιο μεγάλα παιδιά!

Περιγραφή:

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ (ΞΑΝΑ) ΤΟΝ ΑΡΑΧΝΑΚΙΑ!
Ένας ακόμα Σπάιντερ-Μαν κάνει την εμφάνισή του, μόνο που αυτός είναι τεράστιος, κακός και σπέρνει το χάος σε όλη την πόλη. Αυτό είναι το ντεμπούτο του Βένομ!
Η δράση συνεχίζεται με τη νέα περιπέτεια του Πίτερ Πάρκερ, της Γκουέν Στέισι και του Μάιλς Μοράλες.
Όταν η Γκοστ-Σπάιντερ συναντά για πρώτη φορά τον Βένομ, ένα ερώτημα δημιουργείται: είναι ένας παραπλανημένος φίλος ή ένας μοχθηρός εγκληματίας;
Σαν να μην έφτανε αυτό, ποιος τελικά θα καταφέρει να πάρει τη συνέντευξη από τον Άιρον-Μαν;

Στα λοιπά θετικά στοιχεία του βιβλίου συγκαταλέγονται:
- Η εξαιρετική καί άκρως παραστατική εικονογράφηση,
- Οι έξυπνοι καί ρεαλιστικοί διάλογοι,
- Η όλη ατμόσφαιρα μυστηρίου,
- Η ακατάπαυστη δράση,
- Τέλος, το εύστοχο μήνυμα σχετικά με την αξία της φιλίας.

Εγώ απήλαυσα κάθε στιγμή της ανάγνωσης καί μελλοντικά, όχι μόνο θα αναζητήσω καί επόμενα έργα της σειράς, αλλά καί τα τρία προηγούμενα που δεν τα έχω στην βιβλιοθήκη μου!
Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis.



Marvel Action Spider-Man #4: Venom Marvel Action Spider-Man #4: Venom Reviewed by Dominica on Μαΐου 14, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.