Κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος του manga «Batman & The Justice League» από τις Εκδόσεις Anubis


Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφόρησαν τον δεύτερο τόμο του «Batman & The Justice League» της Shiori Teshirogi! Οι διασημότεροι ήρωες του σύμπαντος της DC εμπλέκονται σε μια συναρπαστική ιστορία manga, που βαθμολογήθηκε με 4,5/5 στο Amazon και 5/5 στη Barnes & Noble.

 

Η μάνγκακα Shiori Teshirogi (Saint Seiya: The Lost Canvas) δημιουργεί μια μοναδική ιστορία που συνδυάζει τα ιαπωνικά κόμιξ με μερικούς από τους διασημότερους υπερήρωες στον κόσμο.

 

Στον δεύτερο τόμο του «Batman & The Justice League» το Γκόθαμ κινδυνεύει! Ο Ρούι έμαθε την αλήθεια για την εξαφάνιση των γονιών του, αλλά η μάχη για τη σωτηρία της οικογένειάς του μόλις άρχισε. Ο Τζόκερ και ο Λεξ Λούθορ έχουν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό τους να ελέγξουν τη μαγική δύναμη των γραμμών λέι κάτω από το Γκόθαμ και πλέον έχουν κι ένα νέο σύμμαχο στο πλευρό τους: τον Όσεαν Μάστερ!

 

Ενώ ο Μπάτμαν και η Justice League προσπαθούν να σταματήσουν τον Τζόκερ, ο Άκουαμαν πρέπει να αναμετρηθεί με τον αδελφό του για να μην καταποντιστεί το Γκόθαμ κάτω από τόνους νερού. Όμως, ο Ρούι και η μητέρα του μπορεί να έχουν την ικανότητα να βάλουν ένα τέλος στο σχέδιο των υπερεγκληματιών -- αρκεί να καταφέρουν να βρουν τον τρόπο!ISBN: 978-618-5853-26-6   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1964

ΣΕΛΙΔΕΣ: 192   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 14,90 €Κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος του manga «Batman & The Justice League» από τις Εκδόσεις Anubis Κυκλοφόρησε το δεύτερο μέρος του manga «Batman & The Justice League» από τις Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Ιουλίου 10, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.