2-5 ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ



Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

    Έχοντας διαβάσει καί μείνει πολύ ικανοποιημένη από όλα τα προηγούμενα βιβλία του συγγραφέα κυρίου Κυριάκου Δημητρίου,είναι εύκολο να καταλάβετε την χαρά μου,όταν μου έστειλε προ ημερών το νέο του βιβλίο με τίτλο ''2 - 5 ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ''. Πρόκειται για μία εξαιρετική φιλοσοφική νουβέλα με πολύ ωραίο λόγο καί γραφή,κύρια χαρακτηριστικά της πένας του συγγραφέα.
   Το βιβλίο είναι μικρό αλλά πολύ μεστό καί ουσιώδες. Δεν κουράζει καθόλου τον αναγνώστη. Ίσως σε αυτό να βοηθάει καί η πρωτοπρόσωπη αφήγηση του συγγραφέα μέσα από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή του. Μας φέρνει πιο κοντά του καί γίνεται πιο οικείο εντέλει το βιβλίο. Εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον καί με έβαλε σε σκέψεις που μέχρι πρότεινος δεν περνούσαν από το μυαλό μου. Ειδκά ο επίλογος για μένα είναι τόσο ανατρεπτικός καί ταιριαστός ταυτόχρονα.
    Σκέψεις όπως το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος καί δεν το αντιλαμβανόμαστε καί στο ότι δεν δίνουμε σημασία στα σημαντικά γεγονότα αλλά εστιάζουμε στα πιο ασήμαντα. Καί το κυριότερο είναι ότι μέσα από την ιστορία του το βιβλίο μας ''διδάσκει'' την αξία των στιγμών καί της ζωής γενικότερα. Πρέπει να την ζούμε την ζωή μας κι όχι απλά να την αφήνουμε να περνάει. Δυστυχώς ο χρόνος είναι αμείλικτος με όλους μας καί γλιστράει σαν νερό μέσα από τα χέρια μας καί δεν γυρίζει πίσω....
    Κρατήστε τα αυτά που σας είπα. Ειδικά τώρα που έρχεται νέα χρονιά κι όλοι μας ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες μας καί θέτουμε νέους στόχους για την ζωή μας. Εμένα το βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ καί σας προτρέπω να το διαβάσετε. Είναι μία πολύ καλή ιδέα για δώρο για εσάς καί τους αγαπημένους σας.
                                                      Καλά σας αναγνώσματα!

                                                            ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά των ώρων 2 και 5 μετά μεσημβρία, ο πρωταγωνιστής ανακαλύπτει μία ευφάνταστη διέξοδο από τον παράδοξο εγκλεισμό του.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΣΜΙΛΗ

2-5 ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ 2-5 ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.