Δελτίο Τύπου-"Το Δώρο της Ζωής"-Γιώτα Μπατιστάτου-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Το Δώρο της Ζωής" της συγγραφέως μας Γιώτας Μπατιστάτου!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ο Ορέστης βρίσκεται καθηλωμένος στον καναπέ του σπιτιού του με σπασμένο πόδι, ολομόναχος. Έχει πέσει θύμα της εκδικητικότητας μιας πρώην συντρόφου με αποτέλεσμα να χάσει και τη δουλειά του. Δεν έχει συγγενείς ούτε κανέναν άλλο να τον βοηθήσει. Εκεί που νιώθει ανήμπορος και βλέπει με θλίψη τη μια ατυχία να διαδέχεται την άλλη, του χτυπά την πόρτα μια πανέμορφη κοπέλα, η οποία μένει στο δίπλα διαμέρισμα. Θα καταφέρει μία γλυκιά και αισιόδοξη ύπαρξη να τον κάνει να αλλάξει την πορεία της ζωής του; Η κοπέλα θεωρεί ότι κατέχει όλα όσα χρειάζονται για να τον βοηθήσει να μετατρέψει τη ζωή του σε ένα θαύμα! Αρκεί να την αφήσει να του δείξει τον τρόπο, να του αποκαλύψει ένα πανέμορφο δώρο… ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ




Η Γιώτα Μπατιστάτου γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1993. Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει παρακολουθήσει σειρές μαθημάτων σχετικά με τη δημιουργική γραφή και το life coaching. Αγαπούσε τα βιβλία και το διάβασμα από μικρή ηλικία και μεγαλώνοντας ανακάλυψε ότι αγαπά εξίσου και τη συγγραφή. “Το Δώρο της Ζωής” από τις Εκδόσεις Ελκυστής είναι το πρώτο της βιβλίο.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 194

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-14-9

Τιμή: 12,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2020

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Το Δώρο της Ζωής" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/το-δώρο-της-ζωής/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Δελτίο Τύπου-"Το Δώρο της Ζωής"-Γιώτα Μπατιστάτου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Το Δώρο της Ζωής"-Γιώτα Μπατιστάτου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 21, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.