Δελτίο Τύπου-"Σοβαρές Αντενδείξεις: Για όσους έχασαν τα 21 γραμμάρια"-Αντιγόνη Γκούρα-Εκδόσεις Ελκυστής

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Σοβαρές Αντενδείξεις: Για όσους έχασαν τα 21 γραμμάρια" της συγγραφέως μας Αντιγόνης Γκούρα!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Είκοσι μία ανθρώπινες ψυχές ξεπηδούν απ’ τις σελίδες του βιβλίου κουβαλώντας η καθεμιά τα δικά της 21 γραμμάρια προσπαθώντας να επαναπροσδιορίσουν την έννοια της ύπαρξής τους. Σε κάποιες σελίδες ακούς τον κρότο της διαχωριστικής γραμμής των χρόνων και των στερεότυπων να σπάνε, ενώ σ’ άλλες την εκκωφαντική σιωπή απ’ το βύθισμα των ηρώων στη μοναξιά. Καθένας τους έχει να διηγηθεί στον αναγνώστη την αλήθεια του, τον τρόπο που την αναγνώρισε, τη διαδρομή που έκανε μαζί της παλεύοντας συγχρόνως να κρατήσει την ψυχή του ζωντανή.

Το βιβλίο σάς προτρέπει να προσπαθήσετε όπως οι ήρωες, να αναγνωρίσετε, να δεχθείτε και ν’ αγαπήσετε τα δικά σας 21 γραμμάρια, όποιο βάρος και αν έχουν τελικά.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στην Ιθάκη. Πολύ νωρίς αναγκάστηκε να απομακρυνθεί. Από τότε ταξιδεύει ελπίζοντας πως θα την ξαναβρεί. Η συλλογή διηγημάτων “Σοβαρές Αντενδείξεις: Για όσους έχασαν τα 21 γραμμάρια”, είναι το πρώτο της βιβλίο που εκδίδεται και βασίζεται σε αληθινές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που προσπάθησαν να βρουν τη δική τους Ιθάκη. Το ταξίδι συνεχίζεται…

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Συλλογή διηγημάτων

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 300

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-5525-32-3

Τιμή: 15,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2021

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Σοβαρές Αντενδείξεις: Για όσους έχασαν τα 21 γραμμάρια" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/σοβαρές-αντενδείξεις/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!Δελτίο Τύπου-"Σοβαρές Αντενδείξεις: Για όσους έχασαν τα 21 γραμμάρια"-Αντιγόνη Γκούρα-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Σοβαρές Αντενδείξεις: Για όσους έχασαν τα 21 γραμμάρια"-Αντιγόνη Γκούρα-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Απριλίου 20, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.