Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema το εξαιρετικό βιβλίο του Ραφαέλ Σανταντρέου "Ευτυχισμένος στην Αλάσκα / Δυνατά μυαλά κόντρα στον άνεμο"

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ραφαέλ Σανταντρέου

Ευτυχισμένος στην Αλάσκα

Δυνατά μυαλά κόντρα στον άνεμο
Μετάφραση: Χριστίνα Αμαργιανού

Σελ.: 333, τιμή: 12 ευρώ
ISBN: 978-960-6893-51-3

Εκδόσεις Gema

 

 

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema το εξαιρετικό βιβλίο του Ραφαέλ Σανταντρέου «Ευτυχισμένος στην Αλάσκα / Δυνατά μυαλά κόντρα στον άνεμο».  

 

Το βιβλίο περιγράφει τρία βήματα για να επαναπρογραμματίσουμε το μυαλό μας και να μετατραπούμε σε υγιή και δυνατά άτομα από συναισθηματικής άποψης, ακόμα και σε καταστάσεις φαινομενικά αντίξοες.

 

Όλες οι νευρώσεις που μας δυσχεραίνουν τη ζωή –αγωνία, κατάθλιψη άγχος, ντροπαλότητα-, όλες οι ανησυχίες και οι φόβοι είναι απλώς αποτέλεσμα μιας λανθασμένης αντίληψης, που μπορούμε να μεταβάλουμε δια παντός. Το «Ευτυχισμένος στην Αλάσκα» παρουσιάζει τη μέθοδο για να το κατορθώσουμε, θεμελιωμένη στην πιο αποτελεσματική θεραπευτική σχολή του κόσμου: τη μοντέρνα γνωστική ψυχολογία.

 

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Με αυτό το βιβλίο θα ξεκινήσεις ένα συναρπαστικό ταξίδι προς την εσωτερική σου γαλήνη».

Μανόλο Γκαρθία, μουσικός και πρώην μέλος του συγκροτήματος El ultimo de la fila

 

«Το “Ευτυχισμένος στην Αλάσκα” παρουσιάζει την καλύτερη μέθοδο που έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσουμε συναισθηματική δύναμη».

Δρ. Λουίς Μιγέλ Μαρτίν, ψυχίατρος και προϊστάμενος τμήματος του Νοσοκομείου ντελ Μαρ της Βαρκελώνης


Βιογραφικό

Ο Ραφαέλ Σανταντρέου είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ψυχολόγους της Ισπανίας. Μετά τις σπουδές του στην Ισπανία και στην Αγγλία, εργάστηκε ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ραμόν Γιουλ. Στη δεκαετία του 2000 συνεργάστηκε με τον διάσημο ψυχολόγο Τζόρτζιο Ναρντόνε στο Κέντρο Στρατηγικής Θεραπείας στο Αρέτζο της Ιταλίας.

Σήμερα έχει αφιερωθεί στην ψυχοθεραπεία ασθενών -το μεγάλο του πάθος- και στην εκπαίδευση γιατρών και ψυχολόγων. Στο γραφείο του στη Βαρκελώνη τον επισκέπτονται ασθενείς από όλο τον κόσμο ή τους παρέχει τις συμβουλές του μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα προηγούμενα βιβλία του «Η τέχνη της ευτυχισμένης ζωής» (ΕΙ arte no amargarse la vida) και «Τα γυαλιά της ευτυχίας» (Las gafas de la Felicidad) έχουν γίνει βιβλία αναφοράς της ψυχολογίας σε διεθνές επίπεδο.

 

 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA

Αλωπεκής 25, Αθήνα 106 76, τηλ.: 210- 7258350, fax: 210- 7222072,

e-mail: info@gemapublications.gr, gemapublications.gr

 

 

 Από το επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema το εξαιρετικό βιβλίο του Ραφαέλ Σανταντρέου "Ευτυχισμένος στην Αλάσκα / Δυνατά μυαλά κόντρα στον άνεμο" Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Gema το εξαιρετικό βιβλίο του Ραφαέλ Σανταντρέου "Ευτυχισμένος στην Αλάσκα / Δυνατά μυαλά κόντρα στον άνεμο" Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 25, 2021 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.