Νέες κυκλοφορίες βιβλίων από Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη (Αναμένονται στις 20/05)


ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑYΡΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

ΜΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΕΜΑΤΗ
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ!

ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ

Για παιδιά ηλικίας από 7 ετών

Κείμενα: Dr. Nick Crumpton

Εικονογράφηση: Gavin Scott

ΤΙΜΗ: 17,90 €
ΣΕΛΙΔΕΣ: 76
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 25x29cm
ISBN: 9789606217470
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00977

Γνωρίζετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους δεινόσαυρους; Ήταν μοχθηροί, πράσινοι, φολιδωτοί και μπορούσαν να βρυχώνται, σωστά; Λοιπόν, αυτό το βιβλίο θα σας αποδείξει ότι κάνετε ΛΑΘΟΣ! Άλλά μην ανησυχείτε, ακόμα και οι ειδικοί δεν μπορούν να έχουν δίκιο όλες τις φορές...
Άς ανακαλύψουμε, λοιπόν, την αλήθεια! Καταπληκτικά, φοβερά, μικροσκοπικά, τεράστια, παράξενα, τρομακτικά και χαριτωμένα νέα απολιθώματα μας δίνουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς
ήταν πραγματικά οι δεινόσαυροι, πώς φρόντιζαν τα μικρά τους, πώς κινούνταν, τι χρώματα είχαν
και πολλές άλλες συναρπαστικές λεπτομέρειες!

Unique Selling Points

• Νέο εικονογραφημένο βιβλίο γνώσεων για παιδιά.
• Οι μικροί λάτρεις των δεινοσαύρων θα γίνουν πολύ γρήγορα ειδικοί με αυτό το καινοτόμο, διασκεδαστικό
και γέματο γνώση βιβλίο!
• Τα παιδιά μαθαίνουν πληροφορίες που ανατρέπουν όλα όσα νομίζουν πως γνωρίζουν για τους δεινόσαυρους.
• Το κείμενο είναι συναρπαστικό, εύθυμο, με απλό λεξιλόγιο, γραμμένο από τον ζωολόγο Dr. Nick Crumpton.
• Η ζωντανή εικονογράφιση αποδίδει τους δεινοσαύρους με απίστευτη λεπτομέρεια σε κάθε σελίδα.
• Σκληρόδετη έκδοση με όμορφη εικονογράφηση, έξυπνα κείμενα και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που αποτελεί
ένα ιδανικό δώρο για τους μικρούς αναγνώστες.


Η ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΣΑΡΟΥ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΛΑΧΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Το σπίτι στην παραλία της Κυπαρισσίας που κληρονόμησε η Άννα, είναι γνωστό στους ντόπιους ως το Σπίτι του Κουρσάρου. Στον τοίχο του σαλονιού, ανάμεσα στις μπαλκονόπορτες που βλέπουν στη θάλασσα, στέκει αγέρωχη μια ξύλινη γοργόνα. Το όμορφο ακρόπλωρο, που για χρόνια ήταν η ψυχή ενός κουρσάρικου σκαριού και το προστάτευε στα επικίνδυνα ταξίδια του, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.
Όταν η Άννα, μια ήσυχη και χαμηλών τόνων δασκάλα, διορίζεται στο σχολείο της περιοχής, αποφασίζει να μετακομίσει εκεί, σε μια προσπάθεια να αφήσει πίσω της το παρελθόν και να πιάσει τη ζωή της από την αρχή. Όμως, ο ερχομός της χαλάει τα σχέδια αδίστακτων ανθρώπων, που αποτελούν
τον πυρήνα μιας σκοτεινής τρομοκρατικής οργάνωσης.
Ο αυστηρός και συντηρητικός διευθυντής του γυμνασίου γνωρίζει την Άννα και νιώθει τις ισορροπίες του να αλλάζουν.
Ωστόσο, συνεχίζει ακάθεκτος την αποστολή του…
Ένα κρυμμένο για χρόνια χειρόγραφο φέρνει στο φως την ιστορία της Αννέτας και του Ανέστη, του κουρσάρου.
Πώς γίνεται γεγονότα που ξεκίνησαν το 1840 να επηρεάζουν τόσο δραματικά το παρόν;
Μπροστά στα μάτια της γοργόνας, η Άννα σταδιακά αλλάζει, μετατρέπεται σε μια τολμηρή γυναίκα, που ρισκάρει τα πάντα, βοηθάει στην εξιχνίαση μιας συγκλονιστικής υπόθεσης και εμπιστεύεται έναν απρόσμενο έρωτα.

ΤΙΜΗ: 15,90 €
ΣΕΛΙΔΕΣ: 580
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x20,5cm
ISBN: 9789606217999
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00972
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η Ασπασία Βλάχου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται στον χρηματοοικονομικό τομέα. Ασχολείται με τη συγγραφή από πολύ νεαρή ηλικία και στα είκοσι τέσσερά της χρόνια είδε το πρώτο της μυθιστόρημα να γίνεται βιβλίο.
Από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη κυκλοφορούν τα έργα της: Επικίνδυνη Νηνεμία, Αλισάχνη και Δάκρυ στη θάλασσα.


Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Στη Σίφνο του 1930, στο αρχοντικό του Μενέλαου Γεροντάκη μπαίνει νύφη η Βέργα. Μια φτωχή, άξεστη κοπέλα, αλλά μεγαλομανής και πονηρή. Σύντομα ο κακός της χαρακτήρας θα φανεί, και τα τρία της παιδιά θα είναι εκείνα που θα υποφέρουν περισσότερο από την τρέλα της.
Στην Αθήνα του 1958, μετά τον πόλεμο, ο Βύρωνας Μανέτας και η οικογένειά του στήνουν με κόπο τη ζωή τους και όλα φαίνονται να έχουν πάρει τον δρόμο τους.
Η μοίρα, όμως, θα φέρει τις δύο οικογένειες κοντά και τα παιδιά τους θα παντρευτούν. Μέσα από τα κρίματα και τις αμαρτίες αυτής της ένωσης, θα γεννηθεί ένα αγόρι. Ένα παιδί που θα έρθει βίαια στη
ζωή και βίαια θα ζήσει. Ένας άντρας που καθώς θα μεγαλώνει θα σπέρνει γύρω του την καταστροφή. Θα πατήσει πάνω στις ψυχές των ανθρώπων, θα ρουφήξει τις ζωές τους, για να ζήσει εκείνος.
Όταν με συναντήσεις, μη με πλησιάσεις. Φύγε μακριά. Τρέξε για να σώσεις το μυαλό σου, τη ζωή σου την ίδια. Την αγγελική ψυχή σου. Είμαι ο νάρκισσος!

ΤΙΜΗ: 16,90 €
ΣΕΛΙΔΕΣ: 680
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x20,5cm
ISBN: 9789606218064
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00973

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η Φωτεινή Σκανδαλή γεννήθηκε στο Αγρίνιο και πέρασε τα παιδικά της χρόνια σε πολλά μέρη της Ελλάδας.
Σπούδασε Δημοσιογραφία και Γαλλική Φιλολογία στην Αθήνα, και εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση ως καθηγήτρια γαλλικών. Έχοντας πάντα στην καρδιά της την αγάπη για το γράψιμο, μοιράζεται τις σκέψεις της με τους αναγνώστες και αρθρογραφεί στα έντυπα Ο Δρυμώνας της Αιτωλοακαρνανίας, Ο Παλμός της Γλυφάδας και Hellenic Voice του Σικάγο.
Tο πρώτο της μυθιστόρημα, Άδειο Νυφικό, κυκλοφόρησε το 2013 από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη. Το 2018 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα Πορτοκάλι και Γιασεμί.


Η ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΑΛΕΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ


Μια μοιραία νύχτα του 1917 η νεαρή Γκράτσια βιώνει την απώλεια, ενώ ταυτόχρονα γίνεται κοινωνός της τέχνης του «γλυκού θανάτου». Με το ξύλινο σφυρί της ακαμπαντόρα και ένα εισιτήριο στο χέρι εγκαταλείπει τη Σαρδηνία και βρίσκει καταφύγιο στο Ατράνι, ένα μικρό ψαροχώρι κοντά στο Αμάλφι.
Η γνωριμία της με την Τζουζεπίνα, αρχικά της φαίνεται σαν δώρο θεού, όμως γρήγορα μαθαίνει πως η μαυροντυμένη και βλοσυρή γυναίκα, που όλοι αποκαλούν Σεβέρα, είναι μέλος της Καμόρα, του αδίστακτου συνδικάτου του εγκλήματος που λυμαίνεται τη νότια Ιταλία. Το προξενιό που εκείνη
της κανονίζει με τον Λουίτζι κρύβει σκοτεινούς σκοπούς.
Η Λαβίνια, η μοναδική φίλη της Γκράτσια, γίνεται ο φάρος που αποκαλύπτει την πλεκτάνη της Σεβέρα…
Το πραξικόπημα του Μουσολίνι και η Πορεία προς τη Ρώμη δίνουν την ευκαιρία στις δύο φίλες να αναζητήσουν την τύχη τους στη Νάπολη, σε μία προσπάθεια να ξεχάσουν τις πληγές του παρελθόντος και να χαράξουν καινούριους δρόμους.
Τα χρόνια περνούν και η Γκράτσια καταφέρνει να χτίσει τη ζωή της από την αρχή. Σπουδάζει, βρίσκει δουλειά και ερωτεύεται έναν Έλληνα γιατρό, τον Τζώρτζη.
Το αρρωστημένο όνειρο του Ντούτσε για το “mare nostrum” και ο πόλεμος που ξεσπά στην Ελλάδα, οδηγούν την Γκράτσια και τον σύζυγό της στη Σύρο, όπου με κίνδυνο της ζωής τους συμμετέχουν στην Αντίσταση κατά της ιταλικής Κατοχής. Ο λιμός που μαστίζει το νησί, αλλά και το στίγμα της καθολικής ισοπεδώνουν σχέσεις και δημιουργούν απώλειες…
Όταν η Γκράτσια επιστρέφει και πάλι στη Νάπολη, τα μυστικά και οι αλήθειες που την περιμένουν θα τη συγκλονίσουν και θα ταράξουν τις ισορροπίες της. Οι αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει είναι οδυνηρές και μόνο η Κυρά των Αγγέλων μπορεί να καθοδηγήσει τα βήματά της…
Ένα συγκλονιστικό βιβλίο που ιστορικά γεγονότα δένονται αρμονικά με τις ζωές των ηρώων, ενώ τη γεμάτη ανατροπές πλοκή πλαισιώνουν γνωστά και άγνωστα περιστατικά, καθώς και ήθη και έθιμα της νότιας Ιταλίας και της Σύρου.

ΤΙΜΗ: 16,90
ΣΕΛΙΔΕΣ:
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x20,5
ISBN: 9789606218071
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00974

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η Αλέκα Ζωγράφου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Ορχομενό Βοιωτίας. Σπούδασε γαλλική φιλολογία στην Αθήνα.
Η δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή της πολύ γρήγορα και έγινε το κύριο επάγγελμά της. Έχει εργαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ως αρχισυντάκτρια, στο ραδιόφωνο καθώς και στην τηλεόραση που εργάζεται ως σήμερα.
Η συγγραφή ξεκίνησε για εκείνη με την παιδική λογοτεχνία και τα βιβλία της: «Ο Ζώζι και η ποντικομόνα Λίζα», «Μ, όπως Μελίτα όπως μέλι», «Μανώλης ο κύριος μη με μαλώνεις» και «Μυστικά νότια του χάρτη» – το πρώτο παιδικό βιβλίο για το Ρέθυμνο.
Το μυθιστόρημα «Αγάπη όπως αλμύρα», που κυκλοφόρησε το 2018 από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, είναι εκείνο που την οδηγεί στη λογοτεχνία ενηλίκων. Aκολουθούν τα βιβλία «Άνεργη με Louis Vuitton» το 2019, «Το τανγκό της Ηλέκτρας» το 2020, που αγαπήθηκε σε Ελλάδα και Ιταλία, και «Για δύο σμαράγδια» το 2021.


ΑΣΠΑΣΙΑ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΕΥΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Κύθνος, αρχές της δεκαετίας του 1950.
Ο Ιάσονας και η Ασπασία φωτίζονται από τη φλόγα του έρωτα.
Καίγονται όμως στην πυρά της πιο σκληρής τιμωρίας,που επιφυλάσσει η μικρή, κλειστή κοινωνία του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού.
Αθήνα, 2002.
Ένα επικίνδυνο παιχνίδι της μοίρας, φέρνει έναν ώριμο άνδρα μπροστά σε μια σκληρή αλήθεια, που ανατρέπει ό,τι ήξερε μέχρι τότε.
Ποιος άλλος άραγε εκτός από τη μητέρα του, θα μπορούσε να τον λυτρώσει;
Η κάθαρση είναι αναπόφευκτη ή είναι πια πολύ αργά;
Μια ιστορία για την αγάπη, το ψέμα και τη δύναμη της στιγμής.
Της σωστής...

ΤΙΜΗ: 17,90 €
ΣΕΛΙΔΕΣ: 424
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x20,5cm
ISBN: 9789606218088
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00975

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Ο Θοδωρής Δεύτος γεννήθηκε στα Γιάννενα. Έχει δύο κόρες, τη Μαριλίζα και την Ασπασία. Σπούδασε
Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υπηρέτησε τη δημόσια εκπαίδευση για τριάντα δύο έτη. Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου για δέκα χρόνια (20012011).
Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ιλίου (20062018) και υπηρέτησε ως πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού για έξι χρόνια. Επίσης το 2006 εκλέχτηκε στο Δ.Σ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
Εμφανίστηκε στα γράμματα το 2004 με το λαογραφικό του έργο: «Ο Ηπειρώτικος γάμος». Ακολούθησαν επτά μυθιστορήματα: «Μη ρωτάς γιατί» (2006), «Σμύρνη συγγνώμη» (2008), «Μήπως αγάπησα λάθος πατρίδα;» (2011), «Τραπεζούντα, το διαμάντι της Ανατολής» (2015), «Είμαι Πολίτισσα, τζάνουμ» (2016), «Το Πέρασμα Αντίκρυ» (2018), «Ο Αλεξιπτωτιστής ήταν δικός μας» (2020).


Ο ΤΟΙΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΜΩΝΕΣ

ΤΟ 2ο ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΛΟΡΕΝ ΓΟΥΟΤΕΡΣΤΟΝ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΕΥΗ ΦΡΥΓΑΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Μετά τον «Κήπο με τους Υάκινθους», το δεύτερο βιβλίο της σειράς ταράζει ξανά την ήσυχη ζωή του Ντόβχερστ.
Η Έλεν Κουίν είναι νέα, όμορφη, δημοφιλής και, πλέον, νεκρή.
Πολύ χαρούμενη για να έχει αυτοκτονήσει, πολύ συμπαθής για να θέλει κάποιος να τη σκοτώσει, θα πουν οι συγγενείς της και θα έχουν δίκιο, καθώς η Αστυνομία δυσκολεύεται να βρει το παραμικρό στοιχείο που να εξηγεί τον θάνατό της.
Η αρχιφύλακας Λόρεν Γουότερστον καλείται να ρίξει φως στον θάνατο μιας γυναίκας που φαίνεται πως κανείς δεν ήξερε πραγματικά. Σχεδόν έναν χρόνο μετά την ανακάλυψη του πτώματος στον Κήπο με τους Υάκινθους και με την εκδίκαση της υπόθεσης, στην οποία θα αναγκαστεί να καταθέσει ψευδώς,
να πλησιάζει, η Λόρεν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ισορροπήσει.
Ανάμεσα σε μια σχέση που εξελίσσεται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι μπορεί να διαχειριστεί και με την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας της μπροστά της, αναζητά την απάντηση στο ερώτημα:
Πώς μια γυναίκα ευτυχισμένη και αγαπητή σε όλους βρίσκεται ξαφνικά κρεμασμένη στην κρεβατοκάμαρά της;

ΤΙΜΗ: 16,90 €
ΣΕΛΙΔΕΣ: 540
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x20,5cm
ISBN: 9789606218095
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00976

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η Εύη Φρυγανά γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Η αγάπη της για τη συγγραφή την οδήγησε τον Αύγουστο του 2013 να ιδρύσει το λογοτεχνικό μπλογκ Moonlight Tales και το ενδιαφέρον της για ό,τι σχετίζεται με τις έρευνες ανθρωποκτονιών να παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια εγκληματολογίας. Ξεκίνησε να γράφει από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού και το 2016 εκδόθηκε το πρώτο της μυθιστόρημα.
Από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη κυκλοφορεί το μυθιστόρημα Δείπνο Δολοφόνων και το πρώτο βιβλίο
με πρωταγωνίστρια στην αρχιφύλακα Λόρεν Γουότερστον: Ο Κήπος με τους Υάκινθους.
Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση: www.evifrigana.gr


ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΝΟΙ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2019, η αστυνόμος Ιόλη Νάτσιου φτάνει στο Τέγκερνζι της Γερμανίας για τον γάμο της μικρότερης ξαδέλφης της. Το γραφικό τοπίο της λίμνης,τα παραδοσιακά κτίσματα περιμετρικά της και οι επιβλητικές, χιονοσκέπαστες βαυαρικές Άλπεις φαντάζουν σαν ειδυλλιακή τοποθεσία για τις γιορτινές μέρες.
Η Ιόλη –έχοντας αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην καριέρα της και στην πάταξη του εγκλήματος– αναγκάζεται να επιστρέψει στη χώρα όπου γεννήθηκε, αντιμετωπίζοντας επώδυνες αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που δεν έχουν επουλωθεί.
Την παραμονή των Χριστουγέννων και του γάμου ανασύρεται από τη λίμνη νεκρή μία γυναίκα. Δίπλα της επιπλέει ένα νυφικό.
Οι Μυστικές Υπηρεσίες του Μονάχου αναλαμβάνουν την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ επικεφαλής τίθεται ο χαρισματικός αστυνόμος Φέντερικ Χάουζ, που αποφασίζει να συνεργαστεί με την Ιόλη, δίνοντας έτσι άλλη τροπή και ώθηση στην έρευνα.
Ανείπωτα μυστικά, ανόσια πάθη, ανολοκλήρωτοι έρωτες και ατιμώρητα εγκλήματα του παρελθόντος θα αναδυθούν στην επιφάνεια, απειλώντας να καταστρέψουν το παρόν και απαιτώντας δικαίωση. Οι δύο αστυνόμοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, επιδιώκοντας να φέρουν στο φως τους πραγματικούς ενόχους, χωρίς όμως να μπορούν να διανοηθούν πως οι απροσδόκητες αποκαλύψεις θα αγγίξουν
και τους ίδιους.
Ένα ατμοσφαιρικό αστυνομικό θρίλερ, με ευφάνταστη και καταιγιστική πλοκή, ήρωες που μένουν χαραγμένοι στη μνήμη και απρόσμενη εξέλιξη, η οποία ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό
αναγνώστη!

ΤΙΜΗ: 17,90 €
ΣΕΛΙΔΕΣ: 528
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14x20,5cm
ISBN: 9789606218217
ΚΩΔΙΚΟΣ: BZ.XP.00987

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

Η Θεοφανία Ανδρονίκου Βασιλάκη εργάζεται ως δημοσιογράφος σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες, στον χώρο του καλλιτεχνικού και τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Επίσης, έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, συμμετέχοντας ως κειμενογράφος και σεναριογράφος σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.
Ως συγγραφέας εμφανίστηκε το 2009 με το βιβλίο Δεσποινίς ετών 29… και κάτι ψιλά, από τις Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, το οποίο έγινε μπεστ σέλερ. Το 2012 κυκλοφόρησε το μεταφυσικό δράμα 8 ψυχές που δεν έφυγαν,από τις Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησαν τα μυθιστορήματα: Ο κορσές της Σταχτοπούτας (2014) και Γυναίκες στα πρόθυρα… γάμου (2015) και από τις Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη τα μυθιστορήματα: Η Διαθήκη του Ζάνα (2017), Η Υπηρέτρια της Δούκισσας (2018), Ζακίνθη, στο Άβατο του Κόντε (2019), Άσπιλοι Ένοχοι (2020), Kρεσέντο Εκδίκησης (2021).

Από τα επίσημα δελτία τύπου του εκδοτικού!


Νέες κυκλοφορίες βιβλίων από Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη (Αναμένονται στις 20/05) Νέες κυκλοφορίες βιβλίων από Εκδόσεις Χάρτινη Πόλη (Αναμένονται στις 20/05) Reviewed by Dominica on Μαΐου 12, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.