Δελτίο Τύπου-«Οι μπρούτζινοι κύβοι»-Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου-Εκδόσεις Ελκυστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Οι μπρούτζινοι κύβοι" της συγγραφέως μας Χρυσάνθης Πρωτοψάλτου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Αυτή είναι η ιστορία του Ασσέρ Δανιέλ, ενός απ’ τα εβραιόπουλα που τα ονόματά τους χαράχτηκαν στους λίθους της μνήμης, τους έξι μπρούτζινους κύβους που τοποθετήθηκαν μπροστά στο παλιό σχολείο της Βέροιας. Ή, ίσως πάλι να είναι η ιστορία ενός άλλου Ασσέρ, κάποιου Γιοζέφ ή ενός Δαβίκου, ή κι όλων εκείνων των παιδιών που ταξίδεψαν με κάποιο από τα τρένα του θανάτου. Τι χρησιμεύουν άλλωστε τα ονόματα, εκτός από το να κρατούνε ζωντανή τη μνήμη;


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ



Η Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου γεννήθηκε στη Βέροια Ημαθίας, όπου και κατοικεί ως σήμερα με την οικογένειά της. Εργάζεται ως παιδαγωγός προσχολικής αγωγής σε δημοτικό παιδικό σταθμό του Δ. Βέροιας και γράφει βιβλία για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Πρόσφατα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο της Δημιουργικής Γραφής. Έργα της για παιδιά αλλά και για ενήλικες έχουν διακριθεί και βραβευθεί σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Νουβέλα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 84

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-063-9

Τιμή: 10,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2022

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "Οι μπρούτζινοι κύβοιθα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/oi-mproutzinoi-kivoi/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




 Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!




Δελτίο Τύπου-«Οι μπρούτζινοι κύβοι»-Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-«Οι μπρούτζινοι κύβοι»-Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 30, 2022 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.