Δελτίο Τύπου-"Αόρατοι δεσμοί"-Γιώργος Ζάννος-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αόρατοι δεσμοί" του συγγραφέα μας Γιώργου Ζάννου!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Μέσα σε συνταρακτικά γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο και την ελληνική κοινωνία, γεννήθηκαν χαρισματικοί άνθρωποι που κατόρθωσαν να ζήσουν τα όνειρά τους, να τα κάνουν πραγματικότητα.

Με τον τρόπο τους, αντανακλώντας τα συναισθήματά τους, χάρισαν ελπίδα και πρόσφεραν προοπτικές καλύτερης ζωής στους απογόνους και τους γύρω τους. Ανάμεσα σ’ αυτούς ήταν και οι δικοί μου, με θάρρος για τη ζωή, με καρδιά γεμάτη συναισθήματα, με εντιμότητα πάντα για όλα. Ο πατέρας ανακάλυψε τον δρόμο της ευτυχίας, που γι’ αυτόν ήταν η προσφορά και η καλοσύνη.

Για τη μητέρα μου ήταν η αγάπη και το δίκαιο. Και οι δύο άνοιξαν την ψυχή τους, σαν ευωδιαστό λουλούδι που άφησε το πλούσιο άρωμά του επάνω μας. Κάπως έτσι, σαν άρωμα τριαντάφυλλου ή βασιλικού, ίσως και νυχτολούλουδου, έρχονται οι αόρατοι δεσμοί που μας συνδέουν με το παρελθόν και ομορφαίνουν τις ζωές μας…


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ



Ο Γιώργος Ζάννος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, το 1951, όπου και διαμένει. Ασχολήθηκε, από τα νεανικά του χρόνια, με επιχειρήσεις και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας αυτής ίδρυσε τρεις εμποροβιομηχανικές εταιρείες, εκ των οποίων η μια με σημαντική εξαγωγική πορεία.

Αναγκάστηκε να τερματίσει τη λειτουργιά τους και κάθε επαγγελματική προσπάθεια λόγω σοβαρής ασθένειας – σκλήρυνση κατά πλάκας. Από το 1999 είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο και από τότε ασχολείται με το γράψιμο, που πάντα αγαπούσε.

Σήμερα κυκλοφορούν τα βιβλία του: “ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ” και “ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΟΥ”, από τις εκδόσεις ΛΟΓΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ, και “Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ” και οι “ΑΟΡΑΤΟΙ ΔΕΣΜΟΙ”, από τις εκδόσεις ΕΛΚΥΣΤΗΣ.

Email: giozannos@gmail.com

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 426

Διαστάσεις: 14×21 cm

ISBN: 978-618-210-105-6

Τιμή: 17,00 €

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής

 

Το βιβλίο "Αόρατοι δεσμοί" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.S. Bookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/aoratoi-desmoi/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!


  Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!




Δελτίο Τύπου-"Αόρατοι δεσμοί"-Γιώργος Ζάννος-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"Αόρατοι δεσμοί"-Γιώργος Ζάννος-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Μαρτίου 04, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.