Δελτίο τύπου-"Αιχμάλωτοι"-Κωνσταντίνος Σαγκριώτης-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "Αιχμάλωτοι" του συγγραφέα μας Κωνσταντίνου Σαγκριώτη!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Τρεις ξεχωριστές ιστορίες. Τρεις διαφορετικοί ήρωες καλούνται να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξε για αυτούς η μοίρα.

Ένας πρώην αστυνομικός που προσπαθεί να απαλλαχθεί από τους δαίμονες του παρελθόντος. Μια νεαρή δικηγόρος που ισορροπεί πάνω σε ένα σχοινί όλο και πιο τεντωμένο. Ένας ηλικιωμένος άνδρας που πασχίζει να μη χάσει τους δεσμούς με το παρελθόν του.

Τρία διαφορετικά μονοπάτια που καλείται να ακολουθήσει ο αναγνώστης μαζί με τους ήρωες και να οδηγηθεί μαζί τους σε μια συνεχή μάχη μεταξύ καλού και κακού, ηθικού και ανήθικου με κομμένη την ανάσα.

Μήπως όλα αυτά δεν είναι παρά ένα μεγάλο ψέμα, μια ακόμα μεγάλη ψευδαίσθηση; Μήπως η ιστορία είναι στην πραγματικότητα μόνο μία; Μήπως ορίζουν οι ίδιοι το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον;

Ένα ταξίδι με χαρακτήρες που πασχίζουν να ανασάνουν ελεύθερα, που θέλουν όσο τίποτε άλλο να ζήσουν τη ζωή τους με τον δικό τους τρόπο, να αντισταθούν σε μια κοινωνία που απειλεί να τους συνθλίψει, να τους στερήσει ό,τι πιο πολύτιμο έχουν.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Κωνσταντίνος Σαγκριώτης είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης και έχει μεταπτυχιακό στη Δημιουργική Γραφή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Ζει και εργάζεται στα Χανιά.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 210

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-125-4

Τιμή: 12,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2023

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
Αιχμάλωτοι" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/exmalotoi/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!



   Από τo επίσημο δελτίο τύπου του εκδοτικού!




Δελτίο τύπου-"Αιχμάλωτοι"-Κωνσταντίνος Σαγκριώτης-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-"Αιχμάλωτοι"-Κωνσταντίνος Σαγκριώτης-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιουλίου 12, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.