ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | Dungeons and Dragons: The Legend of Drizzt - Ο Απόλυτος Οδηγός - Εκδόσεις Anubis



Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το βιβλίο αναφοράς «Dungeons and Dragons: The Legend of Drizzt - Ο Απόλυτος Οδηγός» από τον συγγραφέα Michael Witwer, σε μετάφραση των Γιώργου Αγγελίδη, Βάσως Καρακώστα και Γιάννη Οικονόμου. Ο απόλυτος οδηγός για τον Ντριτζτ, το μεγαλύτερο ήρωα των Forgotten Realms, σε μια μεγάλη, πολυτελή, σκληρόδετη έκδοση με 200 έγχρωμες σελίδες.

«Dungeons and Dragons: The Legend of Drizzt - Ο Απόλυτος Οδηγός»


Ο απόλυτος οδηγός για τον Ντριτζτ, το μεγαλύτερο ήρωα των Forgotten Realms, σε μια μεγάλη, πολυτελή, σκληρόδετη έκδοση με 200 έγχρωμες σελίδες.


Γνωρίστε τον Ντριτζτ, το μεγαλύτερο ήρωα των Λησμονημένων Βασιλείων!


Εξερευνήστε το θρύλο του Ντριτζτ Ντο Έρντεν σε μια μοναδική έκδοση που ζωντανεύει τη μαγεία και τους κινδύνους των Λησμονημένων Βασιλείων!


Γεννημένος σε μια κοινωνία που λατρεύει τη σκληρότητα και το μίσος, ο Ντριτζτ Ντο Έρντεν φαίνεται καταδικασμένος να υπηρετεί αιώνια μια διαβολική θεά. Ωστόσο, απορρίπτει τις παραδόσεις του λαού του, προστατεύοντας τους αβοήθητους και πολεμώντας ατέλειωτες ορδές τεράτων.


Με τους Συντρόφους του στο πλευρό του, ο Ντριτζτ γίνεται θρύλος – ο ισχυρότερος ήρωας σε έναν κόσμο που έχει απεγνωσμένα ανάγκη από καλοσύνη. Αυτός ο οδηγός είναι ένα πανέμορφα εικονογραφημένο ταξίδι στο Θρύλο του Ντριτζτ και παρουσιάζει τους βασικούς συμμάχους και εχθρούς του, τις σπουδαιότερες μάχες του και μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες των Λησμονημένων Βασιλείων.


«200 σελίδες γεμάτες αγάπη για τον κόσμο του D&D.»

Περιοδικό Starburst


«Ένα βιβλίο που κάθε φαν του D&D πρέπει να έχει στη συλλογή του.»

dungeonsanddragonsfan.com








ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | Dungeons and Dragons: The Legend of Drizzt - Ο Απόλυτος Οδηγός - Εκδόσεις Anubis ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | Dungeons and Dragons: The Legend of Drizzt - Ο Απόλυτος Οδηγός - Εκδόσεις Anubis Reviewed by Dominica on Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.