ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - ΕΡΩΤΑΣ. ΑΤΑΚΑ. ΙΣΤΟΡΙΑ. - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ


ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Έρωτας. Ατάκα. Ιστορία.

100 ατάκες που έγιναν

100 ιστορίες σε ένα βιβλίο

Εμπνευσμένο από το www.atakaistoria.gr

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ταξίδι σε 100 διαφορετικούς και μοναδικούς προορισμούς με συναισθήματα και στιγμές από τη ζωή μας. Με έμπνευση από 100 ατάκες για τον έρωτα από άγνωστους ανθρώπους, γράφτηκαν 100 ιστορίες με συναισθήματα αγάπης, πόνου, χαράς και λύπης. Ατάκες με ιστορίες από στιγμές που όλοι έχουμε βιώσει ή που θα θέλαμε να βιώσουμε. Ατάκες και ιστορίες που φανερώνουν πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πώς εμείς μπορούμε να τις κάνουμε δύσκολες ή εύκολες.

Με έμπνευση από τις ατάκες για τον έρωτα, δημιουργήθηκαν αυτές οι ιστορίες για να αναδυθούν στιγμές από έναν βαθύ συναισθηματικό κόσμο σ’ ένα ταξίδι που μπορείς να γίνεις συνταξιδιώτης.

 

Για άμεση επικοινωνία:

Τσατσάκη Μαρία www.atakaistoria.gr
#atakaistoriagr #tsatsakimaria

Facebook:
•    https://www.facebook.com/atakaistoria.gr

•    https://www.facebook.com/maria.tsatsaki/

Instagram: https://www.instagram.com/tsatsakim/?hl=en

TikTok: https://www.tiktok.com/@tsatsakim


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:Η Τσατσάκη Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Marketing και έκανε μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμιο. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα πριν από περίπου δέκα χρόνια κάνοντας την πρακτική της άσκηση σε μια διαφημιστική εταιρεία και μέχρι τώρα έχει δουλέψει σε τρεις διαφορετικές πολυεθνικές εταιρείες στο Τμήμα Marketing. Έκτος γραφείου και Μarketing, χορεύει, αθλείται, ανακαλύπτει το θέατρο, έχει κάνει σεμινάρια συγγραφής και συμμετέχει σε εθελοντικά προγράμματα, γιατί η σύνδεση με τον κόσμο τής δίνει μια μοναδικότητα στην καθημερινότητά της. Δημιουργός τής atakaistoria.gr, αναζητά ατάκες για να γίνουν ιστορία και να μείνουν στην ιστορία! Δίνει πνοή στις ατάκες μέσα από τις ιστορίες. Είναι ο τρόπος της για να μοιράζεται με τους ανθρώπους στιγμές, συναισθήματα και εμπειρίες από την καθημερινότητά τους.


Κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-618-215-131-0

Τιμή: 15,50 με ΦΠΑ

Σελίδες: 248ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - ΕΡΩΤΑΣ. ΑΤΑΚΑ. ΙΣΤΟΡΙΑ. - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ - ΕΡΩΤΑΣ. ΑΤΑΚΑ. ΙΣΤΟΡΙΑ. - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 07, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.