ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ: HERMÈS


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

Χριστουγεννιάτικη βιβλιοπρόταση!

Τίτλος: ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ: HERMÈS

Συγγραφέας: ΚΑΡΕΝ ΧΟΜΕΡ

Μετάφραση: Ειρήνη Παϊδούση

Υπάρχουν στον φιλικό, οικογενειακό, ή, επαγγελματικό σας κύκλο άνθρωποι που δηλώνουν λάτρεις της μόδας καί των εμβληματικών οίκων; Φτάνουν οι γιορτές καί δεν ξέρετε τί δώρο να τους/τις προσφέρετε; Ε, τότε, σας έχω την λύση! Μόλις προστέθηκε στην σειρά βιβλίων ''Τα μικρά βιβλία της μόδας'' καί ο νέος τίτλος που είναι αφιερωμένος στον οίκο HERMÈS. Ένας οίκος μόδας παγκοσμίου φήμης που έχει ταυτιστεί με πολλές διάσημες προσωπικότητες, αλλά καί χαρακτηριστικά αξεσουάρ, όπως ένα συγκεκριμένο σχέδιο τσάντας, της οποίας η απόκτηση αποτελεί όνειρο ζωής για πολλές γυναίκες εκεί έξω. Το βιβλίο, καθώς καί άλλα της σειράς, κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός καί θεωρώ πως είναι ένα δώρο που θα το εκτιμηθεί πολύ από όποιον/α το λάβει!

Περιγραφή:

Θρυλικές τσάντες, άμεσα αναγνωρίσιμη συσκευασία, διασημότητες που τη λατρεύουν – η Hermès είναι η τελευταία λέξη στα πολυτελή αξεσουάρ. Από εργαστήρι ειδών ιππασίας κατά τον 19ο αιώνα σε πολυτελή οίκο στο Παρίσι της δεκαετίας του 1960 έως σήμερα, η Hermès έχει κοσμήσει χέρια και γκαρνταρόμπες ιερειών του στιλ, από την Γκρέις Κέλι και την Τζέιν Μπίρκιν έως τη Βικτόρια Μπέκαμ και την Κάρντι Μπι. Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία του οίκου Hermès, με εντυπωσιακές εικόνες από τα πιο επιθυμητά κομμάτια –όπως μεταξωτά μαντίλια, τσάντες Birkin και Kelly και μοναδικά κοσμήματα–, προσεκτικά επιλεγμένες από την ιστορικό μόδας Κάρεν Χόμερ.

Αναζητήστε το! Καλή ανάγνωση.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Υ.Γ. Παράλληλα, κυκλοφορούν καί τα βιβλία για τους οίκους: PRADA - CHANEL - VERSACE - LOUIS VUITTON - GUCCI


ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ: HERMÈS ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ: HERMÈS Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 14, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.