❤️‍🔥Nέα βιβλία που θα ερωτευτείτε- για όλα τα γούστα! Εκδόσεις Κλειδάριθμος (Επίσημα δελτία τύπου)



Αγαπητές μας συνεργάτιδες,
Αγαπητοί μας συνεργάτες,

Στις 14 Φεβρουαρίου κυκλοφορούν σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία 11 νέα βιβλία για όλα τα γούστα, τόσο για τους μεγάλους όσο και για τους μικρούς αναγνώστες μας.  Δείτε παρακάτω όλες τις νέες μας κυκλοφορίες.

 
Ο Βασιλιάς της Οργής
Ana Huang
  • Από την μπεστ σέλερ συγγραφέα που πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα
  • 500.000+ κριτικές στο Goodreads
Το πρώτο αυτοτελές βιβλίο της νέας σειράς Οι Βασιλιάδες της Αμαρτίας.

Αδίστακτος. Σχολαστικός. Αλαζόνας. Ο Ντάντε Ρούσο θέλει να έχει τον έλεγχο, προσωπικά και επαγγελματικά.
Κοµψή. Φιλόδοξη. Ευγενική. Η Βίβιαν Λάου είναι η τέλεια κόρη και το εισιτήριο για να ανέβει ηοικογένειά της στα ανώτερα κλιµάκια της υψηλής κοινωνίας.

Μετάφραση: Ιζαμπέλ Λαμούρ
H ζωή ενός αγοριού
Robert McCammon
  • Βραβείο BRAM STOKER
  • Βραβείο WORLD FANTASY 
Το εμβληματικό θρίλερ πρώτη φορά στα Eλληνικά!

1964, Αλαμπάμα. Για τον δωδεκάχρονο επίδοξο συγγραφέα Κόρι Μάκενσον, η φαινομενικά απλή καθημερινότητα στην πόλη Ζέφερ γίνεται καμβάς για την εντυπωσιακή φαντασία του. Ένα μοιραίο πρωινό, ενώ συνοδεύει τον πατέρα του στη διανομή γάλακτος από σπίτι σε σπίτι, ένα αυτοκίνητο βγαίνει από τον δρόμο του και βυθίζεται στη λίμνη Σάξον. Ο πατέρας του βουτάει στο νερό, όμως έντρομος ανακαλύπτει ένα άψυχο σώμα δεμένο με χειροπέδες στο τιμόνι, και με ένα σύρμα γύρω από τον λαιμό του...
Καθώς ο Κόρι αναζητά την αλήθεια και τρυπώνει ολοένα και πιο βαθιά στα μυστικά της πόλης, ανακαλύπτει ότι τελικά το να μεγαλώνεις μπορεί να είναι μια περίεργη και όμορφη βόλτα.

Μετάφραση: Αντώνης Καλοκύρης

 
Kurashi στο σπίτι
Marie Condo
  • Από τη νούμερο ένα συγγραφέα Marie Kondo του μπεστ σέλερ των New York Times Σπίτι σε τάξη, ζωή σε τάξη 
Η ιαπωνική έννοια κουράσι, ή αλλιώς «τρόπος ζωής», σας παροτρύνει να οραματιστείτε την ιδανική ζωή για εσάς, από τη στιγμή που ξυπνάτε το πρωί έως το τέλος της κάθε μέρας.

Ένας δημιουργικό οδηγός που θα φέρει χαρά σε κάθε τομέα της ζωής σας. 

Μετάφραση: Δέσποινα Αλεξανδρή


 
Αυτοκίνητο: Η πλήρης εικονογραφημένη ιστορία
Συλλογικό έργο

Ένας πλήρης οδηγός για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και της μηχανοκίνησης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ένα συναρπαστικό road trip στην ιστορία του αυτοκινήτου! Μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της συναρπαστικής ιστορικής διαδρομής της αυτοκίνησης με εντυπωσιακή εικονογράφηση και ασύγκριτες λεπτομέρειες: Περισσότερα από 1.200 αυτοκίνητα, πρωτοποριακοί κινητήρες, διάσημες μάρκες, καθώς και τα πρόσωπα και οι μηχανές πίσω από τις πιο αγαπημένες εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας παγκοσμίως.
 
Μετάφραση: Νίκος Αραβαντινός

 
SHOW UP
Γιώργος Κριτσόβας

Ο Γιώργος Κριτσόβας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης νέων στελεχών, μέσα από βιωματικές καταγραφές και εκφράζοντας τις δικές του προσωπικές ανησυχίες, σκέψεις και παροτρύνσεις, μας παίρνει από το χέρι και μας δείχνει τον τρόπο να κυνηγήσουμε τα δικά μας όνειρα, να αντλήσουμε δύναμη από το θησαυροφυλάκιο των ικανοτήτων μας, και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, απολαμβάνοντας τη ζωή στο έπακρο.



 
Αντέλ η τρομερή
Κύριος Ταν, Κυρία Πρίκλι
  • Η παιδική σειρά που έχει πουλήσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια αντίτυπα.
  • Αριθμεί 18 τόμους και έχει ξετρελάνει τα παιδιά.
  • Το brand “Mortelle Adele” θεωρείται ο αντίποδας των ηρώων της Disney στη Γαλλία.
Αντέλ η τρομερή
Ένα τεράστιο ταλέντο 
(Τόμος 6)


Δεν θα με πιστέψετε με τίποτα! Μου πέτυχε επιτέλους ένα πείραμα κι έφτιαξα ένα ζόμπι! Εντάξει, έχει ένα προβληματάκι το ζόμπι μου: Όλη την ώρα θέλει να φάει τον μπαμπά και τη μαμά, κι όταν δεν του φεύγει το χέρι, χάνει το πόδι του... Αλλά θα το λατρέψετε, είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!
Αντέλ η τρομερή
Κανένα έλεος για τα ζωντοβλαμμένα 
(Τόμος 7)


Βοήθεια! Οι γονείς μου μ’ έστειλαν στο πιο φριχτό μέρος του πλανήτη! Χωρίς τηλεόραση, χωρίς βιντεοπαιχνίδια, χωρίς τον Αζάξ για να τον βασανίζω... μόνο δέντρα, δέντρα, παντού δέντρα! Αλλά αφήστε το πάνω μου: Η κατασκήνωση Χαρούμενα Καστοράκια θα θυμάται για καιρό το πέρασμά μου από δω!
 
Μετάφραση: Πετρούλα Γαβριηλίδου
 
Μinecraft
Συλλογικό έργο

Το Minecraft είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο
Μinecraft: Εγχειρίδιο εξερεύνησης

Το μόνο βιβλίο που θα σας χρειαστεί για να αλλάξετε επίπεδο στις εξερευνήσεις σας. Από απλά ταξίδια έως επικές εκστρατείες, μάθετε πώς να κινείστε στον Επάνω Κόσμο για να ανακαλύψετε τις χαρακτηριστικές δομές του κόσμου του Minecraft και τους κρυφούς θησαυρούς του, όπου κι αν βρεθείτε στις περιπέτειές σας

Μετάφραση: Νίκος Χειμαριός
 
Μinecraft: Εγχειρίδιο επιβίωσης

Ανακαλύψτε πώς να βρίσκετε πόρους, να κατασκευάζετε εξοπλισμό, να προστατεύετε τον εαυτό σας από εχθρικά όντα, και πολλά ακόμα. Το βιβλίο περιλαμβάνει και κορυφαίες συμβουλές επιβίωσης στον Κάτω Κόσμο και στο Τέλος.

Μετάφραση: Κέλλη Δημοπούλου
  
 
Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό Έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
Αντώνιος Παπαδάκης, Ζήσιμος Λυκούδης, Μαριάννα-Φωτεινή Δαφνή

Το βιβλίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε φοιτητές που θα απασχοληθούν στον τομέα της δημόσιας υγείας, με στόχο να τους ενημερώσει για τα επίκαιρα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγιεινή, καθώς και την ασφάλεια των τροφίμων και των εργαζομένων.
H2H Marketing
Philip Kotler, Uwe Sponholz, Waldemar Pfoertsch

Το H2H μάρκετινγκ εκπροσωπεί την πλέον σύγχρονη σχολή σκέψης, συνεχίζοντας το καινοτόμο έργο του πρωτοπόρου Philip Kotler. Ο Kotler µαζί µε τους Waldemar Pfoertsch και Uwe Sponholz αναπτύσσουν ένα επαναστατικό μοντέλο για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικών µάρκετινγκ. Εισάγουν και εξηγούν νέες έννοιες που θα βοηθήσουν µάρκετερς, ηγέτες και εταιρείες να μεταβούν από ένα παραδοσιακό µοντέλο µάρκετινγκ σε ένα σύγχρονο µμοντέλο µε ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Μετάφραση: Γεράσιμος Τζαμαρέλος


❤️‍🔥Nέα βιβλία που θα ερωτευτείτε- για όλα τα γούστα! Εκδόσεις Κλειδάριθμος (Επίσημα δελτία τύπου) ❤️‍🔥Nέα βιβλία που θα ερωτευτείτε- για όλα τα γούστα! Εκδόσεις Κλειδάριθμος (Επίσημα δελτία τύπου) Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 12, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.