Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 21.3.2024 - Εκδόσεις Ψυχογιός


ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΒΡΕΣ ΜΕ! ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ
ΒΡΕΣ ΜΕ! ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ
Ακόμα δύο βιβλία στην αγαπημένη σειρά ΒΡΕΣ ΜΕ!, ιδανικά για μικρά χεράκια και γεμάτα μυστικά παραθυράκια…

Για παιδιά από 6 μηνών.
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ;
ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΑΡΟΟΥ
Μετάφραση: Μαρία Παπαγιάννη
ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑ;

Ο Ελέφαντας θέλει να παίξει κρυφτό. Αν θέλετε, παίξτε κι εσείς μαζί του, αλλά θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας - είναι πολύ καλός! Το «Μήπως είδες τον Ελέφαντα;» είναι ένα τρελό και τρυφερό εικονογραφημένο βιβλίο από έναν σπουδαίο παραμυθά με φοβερό χιούμορ.

Από 4 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »

ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΣΤΙΒΕΝ ΧΟΚΙΝΓΚΛΟΥΣΙ ΧΟΚΙΝΓΚ
Μετάφραση: Τεύκρος Μιχαηλίδης
ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΣ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.
Ο επιστήμονας και καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ μας ενθαρρύνει να εξερευνήσουμε το Σύμπαν και την ομορφιά του κόσμου μας και μας δείχνει ότι είμαστε όλοι μέρος κάτι μεγαλύτερου.

Από 6 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »

ΤΟ ΑΡΚΟΥΜΠΑΚΙ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ
ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ
ΤΟ ΑΡΚΟΥΜΠΑΚΙ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ

Ο Φούφι, το μικρό αρκουμπάκι, λατρεύει το Αρκουδοδάσος, που είναι γεμάτο καρυδιές. Το μόνο που τον στενοχωρεί είναι τα σκουπίδια που πετούν οι άνθρωποι και το κάνουν να μοιάζει με σκουπιδότοπο και να κινδυνεύει από τη φωτιά. Όταν η φιλενάδα του, η Ζιλίντα, η αρκουδίτσα με τη ροζ γούνα, τρώει πεταμένα αποφάγια κι αρρωσταίνει βαριά, κάνει τα πάντα για να σώσει το δάσος. Μέχρι που τον προτείνουν για δήμαρχο! Μια ιστορία για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, με την παιχνιδιάρικη ματιά της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη και της μικρής βοηθού της, της Κάτιας.

Από 5 ετών.

Η ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ
Η ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΑΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο Μπου, ένα μεγαλόσωμο κουνελάκι, ο νταής του σχολείου, κοροϊδεύει τα δόντια της Ντανιέλας, το ύψος και την κορδέλα της. Εκείνη τον αγνοεί και του απαντάει ευγενικά. Εκείνος όμως συνεχίζει να την ενοχλεί, αρπάζει τα πράγματά της, τη χτυπάει δυνατά. H Ντανιέλα αρχίζει να τον φοβάται, δεν ξέρει τι να κάνει μαζί του, μέχρι που ανακαλύπτει γιατί φέρεται έτσι άσχημα σε όλους. Και τότε καταστρώνει ένα σχέδιο!

Από 5 ετών.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΝΩΣΕΩΝ
ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ
ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΤΣΕΛΙ
Μετάφραση: Κατερίνα Καπνίση
ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

Η Ρώμη, η Αιώνια Πόλη, σας περιμένει! Για ένα λεπτό…
Έχετε παρακολουθήσει ποτέ μονομάχους να αγωνίζονται στο Κολοσσαίο; Ξέρετε ότι, αν ρίξετε ένα κέρμα στο μεγαλύτερο σιντριβάνι της πόλης και κάνετε μια ευχή, αυτή θα πραγματοποιηθεί; Ή ότι λίγες μόνο χήνες κατάφεραν να σώσουν τους Ρωμαίους από τους εχθρούς τους;
Αυτό το βιβλίο δεν είναι απλώς ένας οδηγός!
Περιλαμβάνει ιστορίες και ενδιαφέροντα στοιχεία που θα σας διασκεδάσουν είτε στα ταξίδια σας είτε στις περιπλανήσεις σας από την άνεση του καναπέ σας! Επιλέξαμε για εσάς τέσσερις διαδρομές, για να ανακαλύψετε διαφορετικές περιοχές και αξιοθέατα της Ρώμης, και στις ενδιάμεσες στάσεις θα έχετε τον χρόνο να παίξετε ευχάριστα παιχνίδια.

Από 6 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΤΣΕΛΙ
Μετάφραση: Κατερίνα Καπνίση
ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η Νέα Υόρκη, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, σας περιμένει! Για ένα λεπτό…
Γνωρίζετε ότι στην αμερικανική μητρόπολη μπορείτε να περπατήσετε στους ίδιους δρόμους με τους αγαπημένους σας υπερήρωες; Και πως μπορείτε να ανεβείτε στο Άγαλμα της Ελευθερίας χάρη σε μια σκάλα που οδηγεί μέχρι το στέμμα;
Αυτό το βιβλίο δεν είναι απλώς ένας οδηγός!
Περιλαμβάνει ιστορίες και ενδιαφέροντα στοιχεία που θα σας διασκεδάσουν είτε στα ταξίδια σας είτε στις περιπλανήσεις σας από την άνεση του καναπέ σας! Επιλέξαμε για εσάς τέσσερις διαδρομές, για να ανακαλύψετε διαφορετικές περιοχές και αξιοθέατα της Νέας Υόρκης, και στις ενδιάμεσες στάσεις θα έχετε τον χρόνο να παίξετε ευχάριστα παιχνίδια.

Για παιδιά από 6 ετών.

Διάβασε ένα απόσπασμα »

Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 21.3.2024 - Εκδόσεις Ψυχογιός Νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων 21.3.2024 - Εκδόσεις Ψυχογιός Reviewed by Dominica on Μαρτίου 19, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.