Δελτίο Τύπου-"ΆννΑ"-Μαρία Κέιτζ-Εκδόσεις Ελκυστής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "ΆννΑ" της συγγραφέως μας Μαρίας Κέιτζ!

 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Όλοι μας παίρνουμε αποφάσεις ανάλογα με την περίσταση που αντιμετωπίζουμε κάθε φορά και διαλέγουμε σε ποια πλευρά θα μας ευνοήσει καλύτερα η μοίρα. Όμως η μοίρα έχει υφάνει άλλα σχέδια για όλους τους ήρωες της ιστορίας και δεν την ενδιαφέρει με ποια πλευρά θα πάνε. Εξάλλου εκείνη τους δίνει επιλογές και αυτοί είναι υπεύθυνοι για το ποια θα ακολουθήσουν.

Η Άννα όμως έχει κάτι παραπάνω από όλους εμάς. Ένα όνομα που γράφεται και από την καλή και από την ανάποδη και την έχει στιγματίσει από τη γέννησή της. Έτσι πρέπει να παλέψει περισσότερο από τον καθένα μας για να νικήσει η σωστή πλευρά του εαυτού της για να τελειώσει αίσια η ιστορία της. Ή και όχι.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαρία Κέιτζ ζει στο Λουτράκι Κορινθίας. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο. Η καταγωγή της είναι από το Ηράκλειο Κρήτης και από την Κέρκυρα. Είναι βιβλιοθηκονόμος στο επάγγελμα και έχει δουλέψει στη βιβλιοθήκη του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και στη βιβλιοθήκη του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας. Η αγάπη της για τα βιβλία ήταν φυσικό επακόλουθο στη ζωή της και η συγγραφή ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Κλουβιδάκη.

Το 2023 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά της με τίτλο “Άλκηστη” από τις εκδόσεις Ελκυστής.

Ειδική διάκριση του δοκιμίου της “BUTTERLY” στον παγκόσμιο λογοτεχνικό διαγωνισμό “Μαρία Κάλλας η σκέψη μου και το αίμα μου είναι Ελληνικά”.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατηγορία: Μυθιστόρημα

Εξώφυλλο: Μαλακό

Σελίδες: 198

Διαστάσεις: 14x21 cm

ISBN: 978-618-210-171-1

Τιμή: 12,00 ευρώ

Χρόνος έκδοσης: 2024

Εκδότης: Εκδόσεις Ελκυστής


Το βιβλίο "
ΆννΑ" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

 

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 99326813 (D.E.SBookworld).

Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα:

https://elkistis.gr/product/anna/

Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής (Πέτρου Λεβαντή 25, Καλαμαριά) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα 231 403 7484 ή 6977853682.

 

Εκδόσεις Ελκυστής

Ταξιδεύουμε

στο χώρο της λογοτεχνίας

ΜΑΖΙ!




Δελτίο Τύπου-"ΆννΑ"-Μαρία Κέιτζ-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο Τύπου-"ΆννΑ"-Μαρία Κέιτζ-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Μαρτίου 11, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.