ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΝΟΣ ΑΖΑΚΙΔΗΣ- ΑΡΤΙΝΟΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ


ΠΑΝΟΣ ΑΖΑΚΙΔΗΣ

Αρτινόη

Ψυχολογικό Μυθιστόρημα


Νέα και όμορφη, είχε μόλις γίνει μητέρα. Δύο άγνωστοι μέχρι τότε νέοι ενώθηκαν σε σχέση της μιας νύχτας, σαν κρίκοι αλυσίδας το μήκος της οποίας αγνοούσαν. Όμως ο βαθύτερος λόγος της εμφάνισης πολλών μοιραίων συμπτώσεων βρίσκεται πάντοτε θαμμένος στο παρελθόν αρκετών ανθρώπων.
Κι αυτόν τον λόγο αποφάσισε να αναζητήσει μέσα της. Μόνο που αγνοούσε το πεπρωμένο της. Ότι το τυχαίο που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της θα ξεδίπλωνε μια κοινή ζωή, που οι περισσότεροι αγνοούσαν τις ρίζες και την πορεία της, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι θεωρούσαν πως τα πάντα έχουν ξεχαστεί…


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:


Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα. Σπούδασα και εργάστηκα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεχίζοντας να μελετώ αδιάλειπτα φυσικές επιστήμες, συστημική ψυχολογία και φιλοσοφική οντολογία, σε αναζήτηση κοινών σημείων επαφής με την έκφραση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, τον τρόπο και την πιθανή αιτία που ο καθένας αντιλαμβάνεται και επιλέγει να αποδίδει με διαφορετικό τρόπο τις καταστάσεις της ζωής του.
Από το 2010 ξεκίνησα ερασιτεχνικά να τα αποτυπώνω σε κείμενο, και αυτή είναι η πρώτη μου επίσημη και ολοκληρωμένη σχετική παρουσίασή τους.


ΚΛΙΚ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN: 978-618-215-153-2

Τιμή: 14,84 με ΦΠΑ

Σελίδες: 246

  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΝΟΣ ΑΖΑΚΙΔΗΣ- ΑΡΤΙΝΟΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΝΟΣ ΑΖΑΚΙΔΗΣ- ΑΡΤΙΝΟΗ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΚΤΟΣ Reviewed by Dominica on Μαρτίου 05, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.