Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το Wordwar: Αντεπίθεση!


Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το «Αντεπίθεση», το τρίτο βιβλίο

της σειράς «Worldwar» του Harry Turtledove

 

Οι Εκδόσεις Anubis ανακοινώνουν την κυκλοφορία του «Worldwar: Αντεπίθεση» του διακεκριμένου συγγραφέα Harry Turtledove, που πάντα καταφέρνει να εξάπτει τη φαντασία των αναγνωστών του σε όλο τον κόσμο. Ο Turtledove αφηγείται με καθηλωτικό τρόπο μια εναλλακτική ιστορία, όπου η μοίρα της ανθρωπότητας κρέμεται στο χείλος του γκρεμού καθώς αντιμετωπίζει μια εξωγήινη εισβολή.

 

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου οι πιο σημαντικοί ηγέτες του 20ού αιώνα, ο Roosevelt, ο Stalin, ο Churchill, ο Hitler και ο Hirohito, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καταπολεμήσουν έναν κοινό εχθρό. Η αφήγηση του Turledove πλέκει περίτεχνα τις μοίρες μιας σειράς από χαρακτήρες, γήινους και εξωγήινους. Μέσα από την πάλη και τους θριάμβους τους, γινόμαστε μάρτυρες της μεταμορφωτικής δύναμης της ενότητας μπροστά σε αντίξοες συνθήκες.

 

Ο Harry Turledove έχει κερδίσει δύο φορές το «Sidewise Award for Alternate History» και η σειρά Worldwar ήταν υποψήφια άλλες δύο φορές για το ίδιο βραβείο, ενώ ο κόσμος της λογοτεχνίας τον χαρακτηρίζει «Άρχοντα της Εναλλακτικής Ιστορίας».

 

Στο τρίτο βιβλίο της σειράς, «Αντεπίθεση», η Ρωσία, η κομμουνιστική Κίνα, η Ιαπωνία, η ναζιστική Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες, οι άλλοτε θανάσιμοι εχθροί του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αναγκάζονται να συνάψουν μια δύσκολη συμμαχία εναντίον ενός εχθρού, η τρομακτική τεχνολογία του οποίου φαίνεται αήττητη.

 

Από τη Βαρσοβία μέχρι τη Μόσχα και την κατεχόμενη από τον εχθρό Απαγορευμένη Πόλη της Κίνας, τα έθνη του κόσμου αγωνίζονται για την επιβίωση της ανθρωπότητας. Στη Γερμανία, κρύπτες με κάποτε απαγορευμένα όπλα ξεθάβονται και αδιανόητες τακτικές εφαρμόζονται κατά του εχθρού. Κανείς δεν έχει θέσει ποτέ τον κόσμο σε τέτοιο θανάσιμο κίνδυνο. Όμως όταν η κτηνωδία σταματήσει, τι θα απομείνει;

 

Καθώς ο κόσμος μας παλεύει με την αβεβαιότητα και τις αναταραχές, το «Worldwar: Αντεπίθεση» είναι μια καίρια υπενθύμιση της ανθεκτικότητας του ανθρώπινου πνεύματος και της ακούραστης δύναμης της ελπίδας μπροστά στις προκλήσεις.



ISBN: 978-618-5797-77-5   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1946

ΣΕΛΙΔΕΣ: 440   |   ΣΧΗΜΑ: 14 x 20,5 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 21,90 €







Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το Wordwar: Αντεπίθεση! Οι Εκδόσεις Anubis κυκλοφορούν το Wordwar: Αντεπίθεση! Reviewed by Dominica on Απριλίου 18, 2024 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.