Το μυστήριο του βυθού


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα βιβλιοπρόταση για απαιτητικούς μικρούς βιβλιόφιλους που λατρεύουν την δράση καί τα μυστήρια είναι το βιβλίο "Το μυστήριο του βυθού" από τον συγγραφέα Jorn Lier Horst. Είναι το τρίτο βιβλίο της σειράς που αναφέρεται στις περιπέτειες της ομάδας Κλού δράσης.

                                                                  ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Φώτα, κάμερες, πάμε! 
Το κινηματογραφικό συνεργείο γυρίζει μια ταινία δράσης και το πανδοχείο Μαργαριτάρι έχει γεμίσει από ηθοποιούς και καμεραμέν. Την ίδια ώρα καταφτάνουν δύο ομάδες μοτοσικλετιστών και η Ομάδα Δράσης ΚΛΟΥ σύντομα διαπιστώνει ότι όλοι όσοι μένουν στο πανδοχείο δεν είναι αυτό που ισχυρίζονται… 

Όταν σε μια σκηνή ανατινάζεται ένα σκάφος, από τον βυθό της θάλασσας ξεπροβάλλει μια παλιά μαύρη ανδρική μπότα, τυλιγμένη με πράσινα φύκια. 
Τότε η Κιάρα αποφασίζει να κάνει μια κατάδυση στον τόπο του εγκλήματος όπου βρίσκεται μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα… 
Οι τέσσερις φίλοι υποψιάζονται ότι ο ένοχος κρύβεται στα παρασκήνια των γυρισμάτων. Ένας παράξενος τύπος που μελετάει τα πτηνά, οι Μαύροι Άγγελοι κι ένα παλιό βίντεο που δείχνει τη μητέρα της Κιάρα στην άκρη του γκρεμού θα δώσουν τη λύση του μυστηρίου.


 Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. 

Ιδανικό για ηλικίες 8+

Το μυστήριο του βυθού Το μυστήριο του βυθού Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.