Τι είναι έρωτας ζητάς να μάθεις

     
   Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

        ''Τι είναι έρωτας ζητάς να μάθεις'' 

  Ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία που δυστυχώς έχει εξαντληθεί καί περιμένουμε κάποια στιγμή να επανακυκλοφορήσει.

   ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!! ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΝΕΥΣΤΙ!! !ΖΩΝΤΑΝΟ,ΚΑΘΟΛΟΥΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ,ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΑΡΑ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..... ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣΟ,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ!!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ) ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!ΑΧ ΣΤΕΦΑΝΕ ΑΧ ΚΑΡΑΚΑΨΟΥΡΑ!!!!!!Υ.Γ.ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ''ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΑΣ''!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!!!! 

                                                            ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Την λένε Εύα Κονταξή, μόλις δεκαεννιά Αυγούστων, σπουδάζει στα ρομαντικά Ιωάννινα και η καταγωγή της είναι από τα μαγευτικά Σύβοτα. Αθεράπευτα ρομαντική και σε αναμονή του έρωτα...
Τον λένε Στέφανο Παπαδόπουλο, ετών τριάντα δύο, υψηλόβαθμο στέλεχος ναυτιλιακής. Ζει και εργάζεται στο σικ Λονδίνο, η καταγωγή του από Αθήνα. Ασυγχώρητα και αμαρτωλά ωραίος!
Συναντιούνται στον γάμο του Δημήτρη και της Χριστίνας, στα Σύβοτα. Σε μια στιγμή αλλάζουν όλα, εκείνη την στιγμή που συνάντησε ο ένας τον άλλον. Η Εύα τον ερωτεύτηκε αμετανόητα και ο Στέφανος, παρά την φιλία που τον ενώνει με τον αδελφό της, δεν κατάφερε να κρατηθεί μακριά της.
Δυο κόσμοι διαφορετικοί. Μεγαλωμένοι σε οικογένειες με διαφορετικά ερεθίσματα και πρότυπα. Η αθωότητα και η σαγήνη της, τον κάνουν να λοξοδρομήσει, ενώ παράλληλα την τραβά σε έναν δρόμο που ξημερώνει, άθελά τους, δυσκολίες και συγκρούσεις συμφερόντων.

Μια ιστορία αγάπης και έρωτα, που οι νεράιδες καλούνται να αποδείξουν αν το καλό νικά πάντα το κακό... Αν τα όνειρα κοστίζουν και αν οι ελπίδες χάνονται...

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:ΘΕΩΝΗ ΜΠΡΙΛΗ
Τι είναι έρωτας ζητάς να μάθεις Τι είναι έρωτας ζητάς να μάθεις Reviewed by Dominica on Φεβρουαρίου 09, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.