ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

  Αποκαλυπτικό,ανατρεπτικό,ανατριχιαστικό,αληθοφανές,καθηλωτικό,ενδιαφέρον καί άκρως εθιστικό το αστυνομικό βιβλίο με τίτλο ''ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ'' από τους συγγραφείς κυρία Χίλντα Παπαδημητρίου καί κυρίους Κυριάκο Αθανασιάδη,Βαγγέλη Γιαννίση καί Δημήτρη Σίμο.
   Δεν ξέρω από που να αρχίσω για να σας μιλήσω για ένα-κατά την γνώμη μου-από τα καλύτερα βιβλία αυτού του είδους που έχω διαβάσει έως καί σήμερα.
   Αρχικά μου άρεσε πάρα πολύ το γεγονός πως έχει γραφτεί από ένα σύνολο αστυνομικών συγγραφέων καί όχι μόνο από έναν με αποτέλεσμα ένα τόσο δεμένο καί καλογραμμένο βιβλίο με απίστευτη συνοχή που δεν μπορείς να καταλάβεις που αρχίζει καί που τελειώνει η γραφή του άλλου. Είναι κάτι που δεν θα σας απασχολήσει καθόλου κατά την διάρκεια της ανάγνωσης γιατί είναι τόσο ευανάγνωστο καί τόσο συγκλονιστικό που το μόνο που θα σκεφτείτε θα είναι να μην το αφήσετε από τα χέρια σας προτού να τελειώσει.
  Χάρη στην καθημερινή σύγχρονη γλώσσα καί τα μικρά αλλά περιεκτικά του κεφάλαια έχουμε ένα βιβλίο γεμάτο σασπένς καί αγωνία από την πρώτη έως καί την τελευταία του σελίδα. Δεν πρόκειται να βαρεθείτε ούτε στιγμή διαβάζοντάς το,αντίθετα σελίδα με την σελίδα θα δεχτείτε καταιγισμό νέων πληροφορίων καί ανατροπών που δεν είχατε προβλέψει μέχρι εκείνη την στιγμή. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν μπορούσα να φανταστώ το τέλος της ιστορίας μέχρι να το διαβάσω καί αυτό με χαροποίησε ιδιαιτέρως.
   ''ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ'' ο τίτλος του καί συνειρμικά ο νούς μας πάει στην γνωστή αποκάλυψη του Ιωάννη που όλοι/ες γνωρίζουμε από τα θρησκευτικά. Σίγουρα δεν πρόκειται για έναν τυχαίο τίτλο αλλά για ένα σημαντικό στοιχείο της πλοκής. Τα λίγα που μπορώ να σας πώ σχετικά με το βιβλίο είναι τα ακόλουθα. Ειδεχθή εγκλήματα θα διαπραχθούν στην γιορτινή Αθήνα. Έχουν κάποιο κοινό ή είναι τυχαία τα θύματα χωρίς καμία σχέση μεταξύ τους; Μία ομάδα έμπειρων αστυνομικών θα αναλάβουν την εξιχνίαση της υπόθεσης. Θα τα καταφέρουν; Φυσικά καί δεν θα σας αποκαλύψω παραπάνω. Λάτρεις ή μη του είδους διαβάστε το! Δεν θα σας απογοητεύσει.
                                                 Καλές σας αναγνώσεις!

ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: KΥΡΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΣΗΣ,ΧΙΛΝΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΜΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Reviewed by Dominica on Μαΐου 15, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.