Η ΠΤΩΣΗ


Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

    Όλοι ως αναγνώστες έχουμε κάποια πιο αγαπημένα είδη βιβλίων μέσα σε όλα όσα διαβάζουμε. Το ίδιο καί εγώ. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν βρίσκω συνδυασμό δύο ή περισσότερων ειδών μέσα σε ένα βιβλίο το οποίο διαβάζω. Όσο κι αν φαίνονται αντίθετα,υπάρχουν κάποια που είναι αλληλένδετα μεταξύ τους με αποτέλεσμα ένα ακόμη πιο δυνατό βιβλίο. Αυτό ακριβώς το βρήκα στο βιβλίο της συγγραφέως κυρίας Τόνιας Λαλούση με τίτλο ''Η ΠΤΩΣΗ''.
    Ένα βιβλίο αστυνομικό το οποίο μπορεί καί ισορροπεί άψογα ανάμεσα στο έγκλημα/μυστήριο καί στον έρωτα. Παρά το νεαρό της ηλικίας της συγγραφέως έχουμε ένα πολύ καλό δείγμα γραφής που μας προϊδεάζει ευχάριστα για το μέλλον.
    Γλώσσα καθαρή,σύγχρονη καί κατανοητή μας κάνει να το διαβάσουμε με μία ανάσα καί να μην θέλουμε να το αφήσουμε από τα χέρια μας.
    Για τους χαρακτήρες τί να σας πρωτοπώ; Από την μία μεριά ο εμβληματικός,απρόσιτος καί κολάσιμα ερωτεύσιμος Πέτρος Δεληγιάννης δεν πρόκειται να αφήσει καμία σας ασυγκίνητη. Από την άλλη μεριά η πρωταγωνίστρια Άννα θα προσπαθήσει να ορθοποδήσει καί να ανταπεξέλθει απέναντι στις δυσκολίες. Καθένας τους κουβαλάει τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες. Μία δολοφονία καί η προσπάθεια εξιχνίασής της θα τους ενώσει. Μοιραία έλξη καί αδάμαστο πάθος θα γεννηθεί. Ποιά η αντίδραση του καθενός απέναντι σε αυτό που νιώθουν;
                                                                 Προσοχή!
 Μην μείνετε μόνο στο ερωτικό κομμάτι. Το βιβλίο έχει πολύ έντονο το αστυνομικό στοιχείο που για εμένα μπορεί να σταθεί πολύ καλά κι από μόνο του. Υπάρχει κατά την άποψή μου η τέλεια αναλογία καί από τα δύο καί αυτός είναι ένας από τους λόγους που μου άρεσε πάρα πολύ.
     Δεν θα σας κουράσω παραπάνω γιατί ο κύριος Πέτρος Δεληγιάννης είναι ήδη γνωστός σε πολλούς αναγνώστες εκεί έξω καί εξίσου αγαπητός.
     Κλείνοντας θα σας πώ ότι θα ήθελα μελλοντικά να διαβάσω κι άλλο βιβλίο της συγγραφέως ώστε να δώ την εξέλιξή της.
                                                     Καλές σας αναγνώσεις.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΤΟΝΙΑ ΛΑΛΟΥΣΗ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ
Η ΠΤΩΣΗ Η ΠΤΩΣΗ Reviewed by Dominica on Μαΐου 07, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.