Η Δύναμη του Λόγου



Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

                                                           ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ

                          ''Η Δύναμη του Λόγου'' από την κυρία Βίκυ Τσίγγα

    Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για το βιβλίο "Η δύναμη του λόγου" από την συγγραφέα Βίκυ Τσίγγα. Ένα βιβλίο,που όπως λέει καί ο ίδιος του ο τίτλος,αναφέρεται στην δύναμη του λόγου καί στον καταλυτικό ρόλο που παίζει στην καθημερινή μας ζωή τόσο σε ατομικό όσο καί σε συλλογικό επίπεδο.
     Τα πάντα γύρω μας ακόμη καί εμείς είμαστε ενέργεια καί επηρεάζομαστε είτε θετικά είτε αρνητικά εξαιτίας της φύσης των σκέψεων που κάνουμε. Αυτό το βιβλίο,παρά τις μόνο 61 του σελίδες,έχει ως σκοπό να μας κάνει να σκεφτόμαστε πάντα θετικά καί με αγάπη. Μόνο τότε είμαστε ευτυχισμένοι καί υπάρχει αρμονία στον κόσμο. 
    Μας τονίζει επίσης πως αν αρχίσουμε να αγαπάμε καί να νοιαζόμαστε τον εαυτό μας μας τότε όλα θα γίνουν καλύτερα καί θα μπούν σταθερές βάσεις για μία ευτυχισμένη ζωή.
   Τρία στοιχεία που μου αρέσανε πολύ σε αυτό το βιβλίο ήταν:1)τα μικρά αλλά περιεκτικά του κεφάλαια,2)οι τίτλοι του κάθε κεφαλαίου που ουσιαστικά δίνανε το νόημά του καί 3)η έλλειψη λέξεων με αρνητικό νόημα.Εμένα μου φάνηκε πολύ αισιόδοξο σαν βιβλίο καί μου άρεσε. 
    Αν σας ενδιαφέρει καί εσάς να το διαβάσετε,μπορείτε να μπείτε στη σελίδα του βιβλίου στο facebook για περισσότερα πληροφορίες.
   Εγώ πάντως έχω σκοπό να ξαναγυρίζω σε αυτό το βιβλίο οπότε νομίζω πως θα "χαθώ" σε αρνητικές σκέψεις.
Η Δύναμη του Λόγου Η Δύναμη του Λόγου Reviewed by Dominica on Οκτωβρίου 27, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.