Σέργιος ο Ρινόκερος



Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

    Πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα αλλά καί επειδή πολλά παιδάκια έχουν την γιορτή ή τα γενέθλιά τους αυτόν τον καιρό,σήμερα σας προτείνω ένα πολύ όμορφο παιδικό βιβλίο που θα μπορούσατε να τους προσφέρετε ως δώρο.
    Ο λόγος για το νέο παιδικό παραμύθι με τίτλο ''Σέργιος ο Ρινόκερος'' από την συγγραφέα κυρία Χριστίνα Ρασιδάκη,σε εικονογράφηση του κυρίου Νίκου Γιαννόπουλου,που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
    Η ιστορία του είναι πολύ ευχάριστη,μεστή καί καλογραμμένη. Είμαι σίγουρη πως οι μικροί μας βιβλιόφιλοι,θα το αγαπήσουν. Αφήστε,που θα ξετρελαθούν με την πολύχρωμη εικονογράφησή του. Δεν θα κουραστούν καθόλου καί θα θελήσουν να το ξαναδιαβάσουν.
   Τα παιδιά ξετρελαίνονται για τα δώρα. Ειδικά τα παραμύθια τα αγαπούν πολύ γιατί ταξιδεύουν μέσα από τις ιστορίες τους σε μακρινά μέρη κι άγνωστους,μαγικούς τόπους. Γι'αυτό λοιπόν το λόγο,να δίνετε στα παιδιά σας καλά βιβλία. Είναι οι βιβλιόφιλοι-βιβλιοφάγοι του μέλλοντος.
                                                      Καλά σας αναγνώσματα!

                                                             ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Σέργιος είναι ένας τεράστιος, υπέροχος ρινόκερος που λατρεύει την τζαζ. Προσπαθώντας να σταματήσει μια ορχήστρα που περνά από τη περιοχή του γίνεται αιτία ενός διασκεδαστικού ατυχήματος που θα φέρει κοντά τα ζώα και τους ανθρώπους μέσα από τη μουσική.

Σειρά: Διαβάζω Ιστορίες

Συγγραφέας: Χριστίνα Ρασιδάκη

Εικονογράφος: Νίκος Γιαννόπουλος

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Θέματα: Ανάπτυξη φαντασίας - Ο κόσμος της μουσικής

Κατάλληλο για ηλικίες 6+

Περιλαμβάνονται εκπαιδευτικές δραστηριότητες

ΔΩΡΟ η αφήγηση της ιστορίας σε QR code




Σέργιος ο Ρινόκερος Σέργιος ο Ρινόκερος Reviewed by Dominica on Νοεμβρίου 20, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.