Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας!Ευχές για ένα ευτυχισμένο 2020!!!


                        (Δεν μου ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα της φωτογραφίας)

Γράφει η Κυριακή Γανίτη(Dominica Amat)

   Λίγο πρίν τελειώσει αυτή η χρονιά κι έχοντας πλέον συμπληρωθεί ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του blog,θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σας πώ ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες κι όλους εσάς που καθημερινά μου δείχνετε την αγάπη σας καί την υποστήριξή σας σε ό,τι αφορά το blog κι αυτήν μου την προσπάθεια. Αυτό το blog,όπως λέει καί το όνομά του Dominica amat(Η Κυριακή αγαπάει...) δημιουργήθηκε απ΄την μεγάλη μου αγάπη για τον κόσμο του βιβλίου.
    Σας υπόσχομαι πως την νέα χρονιά,θα είμαι ακόμη πιο δημιουργική,θα επανέλθω με νέες ιδέες με σκοπό την ανανέωση του blog,που πιστεύω ότι θα σας ικανοποιήσουν πάρα πολύ. Με ενδιαφέρει να μένετε ευχαριστημένοι καί παρατηρώ τι σας αρέσει ή όχι,να διαβάζετε μέσα στις στήλες του blog. Ήδη εγκαινιάστηκε η στήλη με τα αφιερώματα σε πολύ αγαπητούς συγγραφείς τόσο σε εμένα,όσο καί σε εσάς.
   Επειδή,δεν θέλω να φανώ αχάριστη,επιτρέψτε μου να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκδοτικούς οίκους,οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν κι έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία όλο αυτό το διάστημα. Θα τους αναφέρω με αλφαβητική σειρά για αποφυγή παρεξηγήσεων. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για όλα. Ευελπιστώ να συνεχιστεί έτσι όμορφα καί την νέα χρονιά η συνεργασία μας.

Eκδοτικοί οίκοι:

- ΆΓΚΥΡΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
-ΑΝΑΤΥΠΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΡΑΦΗΜΑ
-ΔΑΙΔΑΛΕΟΣ
-ΔΙΟΠΤΡΑ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΛΚΥΣΤΗΣ
-ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
-ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΟΙΣ
-ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
-ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ
-ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
-ΜΙΝΩΑΣ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗ ΣΙΔΕΡΗ
-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
-ΠΕΔΙΟ
-ΠΝΟΗ
-ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ
-ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑ
-ΨΥΧΟΓΙΟΣ
-ΩΚΕΑΝΟΣ
-ANUBIS
-ELXIS
-GROTESQUE
-MARADEL BOOKS
-Iwrite.gr

    Ευχαριστώ,επίσης,τους ακόλουθους συγγραφείς για την τιμή που μου έκαναν κι αποδέχτηκαν την πρότασή μου για συνέντευξη (η αναφορά των ονομάτων τους θα γίνει με βάση την σειρά που ανέβηκαν οι συνεντεύξεις): Βασιλική Τσιαλκατούρα,Μηνάς Τσαμπάνης,Άντα Αντρέου,Νίκος Μηλιώρης,Δημήτρης Μανούσης,Κωνσταντίνος Ανυφαντής,Αθηνά Μαλαπάνη,Velius Veritas,Αλέξης Ζησιμόπουλος,Γεωργία Μπακλή,Γιώργος Λογοθέτης,John Emmans,Πρόδρομος Doe,Νίκη Ταγκάλου,Βασιλική Κοτλίτσα,Στέλλα Λειβαδιώτου,Βαλεντίνα Τερεζίδη,Τόνια Κοντοπούλου,Ελίνα Βαρβαρήγου,Μαρία Κιβιδιώτου,Κορίνα Μαυράκη,Χρύσα Μπελελή,Τζένη Πετροπούλου,Σοφία Τριανταφυλλίδου καί Πόλυ Μίλτου.

    Για το τέλος άφησα την συγγραφέα κυρία Άντα Αντρέου η οποία διατηρεί την δική της στήλη #DESIRES_OF_HEART,η οποία με βοήθησε,με στήριξε καί με στηρίζει πολύ από την αρχή της συνεργασίας μας έως καί σήμερα. Με την σειρά της κι εκείνη ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για εσάς με την νέα χρονιά.

    Δεν θα σας κουράσω παραπάνω. Μόνο θα σας ευχηθώ ολόψυχα η νέα χρονιά να σας φέρει υγεία,αγάπη,ευτυχία,πολλά καί καλά βιβλία κι ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας σας ξεχωριστά.

     Με πολλή ευγνωμοσύνη κι εκτίμηση,Κυριακή Γανίτη.Διαχειρίστρια του blog Dominica Amat


   
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας!Ευχές για ένα ευτυχισμένο 2020!!! Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας!Ευχές για ένα ευτυχισμένο 2020!!! Reviewed by Dominica on Δεκεμβρίου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.