Δελτίο τύπου-ΑΣΥΜΠΤΩΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ-Εκδόσεις Ελκυστής






Η λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Ελκυστής μεγαλώνει και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά το βιβλίο "ΑΣΥΜΠΤΩΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" του συγγραφέα μας Ανδρέα Καρακώστα!

Το βιβλίο "ΑΣΥΜΠΤΩΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ" θα το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας!

Ακόμη, μπορείτε να το παραγγείλετε στην Κύπρο καλώντας στο τηλέφωνο 96400162.
Επίσης, είναι διαθέσιμο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://elkistis.gr/product/ασύμπτωτες-διαδρομές/
Τέλος, για τους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφθείτε τις εργάσιμες ώρες τα γραφεία των Εκδόσεων Ελκυστής στο κέντρο της πόλης (Αρριανού 15) ή να το παραγγείλετε δίχως μεταφορικά έξοδα στα τηλέφωνα  231 403 7484 ή 6977853682.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ   

Το παρόν φιλοδοξεί να ντυθεί παραβολή, να καμώνεται για παραμύθι, που ισορροπεί με δυσκολία σε μια σειρά από ψέματα που ’ρχεται να καταθέσει στη σκιά της αλήθειας που ζει την τελευταία δεκαετία η χώρα και οι άνθρωποί της. Κάθε λογής. Απ’ όπου κι αν οι πρωταγωνιστές επέλεξαν να κρατά η σκούφια τους. Εκείνοι με τις παράλληλες πορείες που κάποτε μπορεί και να προσέγγισαν, μα τελικά κατέληξαν αποκλίνουσες. Τις… ‘ασύμπτωτες διαδρομές’ τους επιχειρούν να μπογιατίσουν αυτές οι γραμμές, χορεύοντας ανάμεσα στις πολλές εκδοχές αλήθειας των συμπρωταγωνιστών, υποκινούμενες συχνά από τα θέλω, τη σκοπιμότητα της στιγμής αλλά και… τις ορμόνες τους. Αφήνουν όμως στο διάβα τους κενά. Κενά που η φύση απεχθάνεται…

                                                  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Ανδρέας Καρακώστας είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και αφού ολοκλήρωσε μια 25ετή διαδρομή στη δημοσιογραφία, καλύπτοντας αρκετές δεκάδες δημοσιογραφικές αποστολές όπου γης, μάζεψε τα μπογαλάκια και τις εικόνες του κι αποφάσισε να πάει να ζήσει μακριά από την πόλη που μεγάλωσε κι επιμένει ακόμα να λέει πεισματικά πως αγάπησε πολύ. Αλαφροΐσκιωτος! Για να μη λέμε πολλά… Και μαζί μ’ αυτό και ολίγον αδιόρθωτος οπαδός της κίνησης, κομματάκι περισσότερο λάτρης των ζωηρών χρωμάτων, της καθαρής ματιάς, της αφτιασίδωτης σκέψης, της μυρωδιάς που φέρνει η γη μετά τη βροχή… Οι «ασύμπτωτες διαδρομές» του είναι το πρώτο του βιβλίο, το παιδάκι που ’δε μέρα τη μέρα να μεγαλώνει και τώρα βάλθηκε ν’ ανοίξει τα φτερά του.


ISBN:978-618-5424-52-7

Εκδόσεις: Ελκυστής

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ανδρέας Καρακώστας

ΓΛΩΣΣΑ ΓΡΑΦΗΣ:Ελληνικά

ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: 2019

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΛΙΔΩΝ: 374

ΕΞΩΦΥΛΛΟ: Μαλακό

                                   Από το επίσημο δελτίο τύπου των εκδόσεων!
Δελτίο τύπου-ΑΣΥΜΠΤΩΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ-Εκδόσεις Ελκυστής Δελτίο τύπου-ΑΣΥΜΠΤΩΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ-Εκδόσεις Ελκυστής Reviewed by Dominica on Ιανουαρίου 10, 2020 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από sndr. Από το Blogger.